יש יותר מידי שנאה

לאונידס

Active member
יש יותר מידי שנאה

כרגיל, דין מוסר וכמובן בשם הדת היהודית האורטודוקסית על ידיד אנשים רחמנים בני רחמנים. למרות הזמן שחלף כמובן שגמדי הדור לא טרחו לצאת נגד הפקרת חיי אדם (או בעצם קריאה לרצח) בשם הדת. עד מתי רשעים יעלוזו?

Patrick kim

New member
בשם השם נשתולל ונסתולל

גוט איז מיט אונז:כך אומרים בגרמנית.ויה קון דיוס ותחנכו את העולם לידע את רצון הבורא בעולמו,הוראות יצרן, דעת תורה, התלהמותו של המופתי,רצונה של הכנסיה והבנת האפיפיור מה אלהים רוצה.רצחנות ושלילת הזולת מאדירה כמובן את העניין האלהי.מה טובו אהליך יעקב משוגעיך ישראל.להחליט בשם אדני שמישהו פסול ואז מוקנית חסינות לפוסל.כמו אמר הפוסל זה לא אני זה אלהים אני אין לי נשיאת אחריות בעניין.

Patrick kim

New member
רון סי אני לא חושב שאנשים בפורום או

בכלל שונאים חרדים ודתיים.העניין שלא מבינים מה הם רוצים.אם היה אומץ להנהגה להצהיר מדינת הלכה שסיכוייה לדקדנטיות לא תוקם.ומאידך לעודד ידע בהסטוריה היהודית בחינת יודע את התורה כולה גם אם איננו מיישם ממנה שום מצווה אמונית,אנחנו ייחודיים בהקצנה לשני הקצוות ומאידך המונים נופלים בחוסר בהירות ויציבות.ונראה שנהיה חברה קולטת הגירה שתשגע אותנו יותר ויותר ויציבות אין.והאנשים מבולבלים בקיצור.

רון סי

New member
יש פה גם שנאה

לא מצד כולם, אבל יש כמה גולשים שמאופיינים בה. איזו סיבה אחרת יכולה להיות לרדיפה של דתיים בלבד על עוול שרווח בכל החברה הישראלית? רדיפה כזו בבירור לא באה לתקן את הבעיה, למשל של הילדים האתיופים, אלא רק לעשות שימוש בבעיה שלהם לתקיפת הדת והדתיים.

רון סי

New member
הנה הדוגמה המובהקת לשנאה בפורום

גולשת זו נמצאת בפורום מסיבה אחת ויחידה: להטיח את שנאתה בדתיים.

rachel437

New member
חשבנו

שרונל'ה הוא אתאיסט חרדי. רונל'ה דתי, לא ידענו. רונל'ה לא לכעוס, אף אחד לא שונא אותך אנחנו רק מרחמים עליך.

רון סי

New member
כוהנת שנאה

כל מטרתך בפורום הזה הוא לזרוע את השנאה שלך. הבעיה היא שמי שישלם את השנאה שאת ודומייך מנסים להפיץ פה זה אזרחי ישראל, לא אזרחי ארה"ב.

rachel437

New member
האמן לי

רונל'ה שאף אחד לא שונא אותך, אנחנו רק מרחמים עליך, לא שונאים.

רון סי

New member
כוהנת שנאה

אל תנסי להכחיש את השנאה שלך. היא נוטפת ממך בכמויות מזעזעות.

rachel437

New member
קצת בטחון עצמי

רונל'ה קצת בטחון עצמי, אין שום סיבה לשנוא אותך רק לרחם.

rachel437

New member
אותך אף אחד לא שונא

תוציא לך את זה מהראש, חלק צוחקים ממך ורובם מרחמים עליך. רונל'ה אנחנו מבינים שאתה צריך קצת צומי, ותמיד אנחנו מוכנים לעזור לך.

רון סי

New member
אותי אף אחד לא שונא

ודאי שלא. אני אתאיסט, לא דתי. את שונאת את הדתיים, את הדת, ואפילו את נהגי האוטובוס המסכנים.

הטאליבנים כול שבוע מוציאים דין מוסר

"אטיאס הכריז מלחמה על תחנות הרדיו הפיראטי – כן, גם אלו החרדיות. למעשה, במשרדו התלוננו לאחרונה על מודעות נאצה בגנותו שהופצו בשכונות חרדיות, בהן הוא מכונה בשמות מעניינים כמו "שחקן סנוקר", "שב"בניק" ו"מוביל מכוניות". עם הזמן הכינויים להם הוא זוכה בפשקוולים הולכים ומחמירים, ובינתיים כבר נקבע בהם כי יש למעשיו "דין מוסר". " http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=521796&TypeID=1&sid=126

למעלה