יש יבואן של K&N בארץ?

Le Duke

New member
יש יבואן של K&N בארץ?

אם לא ,דרושה המלצה לחנות בחו"ל המוכרת פילטר אוויר K&N ושולחת לארה"ק. בתודה מראש.

כRובי

New member
כעיקרון, "מייק שבוע" מייבא אותם

אבל ראיתי חנות על קיבוץ גלויות בת"א שעל חלון הראווה שלה כתוב שהם מייבאים/מוכרים את המסננים של K&N (אין לי מושג איזה מס' בקיבוץ גלויות, אבל תמיד יש להם אופנועים על המדרכה, בד"כ ישנים/משופצים, ואם אתה מגיע מכיוון המחלף, אזי החנות הזו היא מצד ימין לפני שדרות הר ציון)

ransnow

New member
"מייק חודש" וגם

"הופמן שיפורים לאופנועים ומכוניות" - קיבוץ גלויות 95, 03-6884974 (עמוד לפני אחרון במוטו מדריך). אגב הטלפון של "מייק חודשיים" (שים לב איך זה עולה...) - 0522599583.

45degrees

New member
אייל - בשום פנים ואופן לא לעבוד מול

מייק "עוד שנתיים" בהקשר למסנן לאופנוע שלך - דבר איתי בטלפון על זה. + אתה לא צריך סתם מסנן של K&N - והאדון מייק "עושים שיפוצים במחסן של K&N אז זה לא יגיע בחצי שנה הקרובה" לא מחזיק אצלו את מה שצריך.

Moo Moo

New member
../images/Emo31.gif לא מבין למה אתם כ"כ נגד מייק..

אז הזמנתי מהבנאדם בוכנה לקאג'יבה, לפני ההזמנה שמעתי עליו דברים לא טובים אבל חשבתי שניסיון אישי הכי טוב. אז הזמנתי בוכנה והאיש ההגון שאל אותי אם אני רוצה להוסיף 40$ שיגיע תוך יומיים-שלושה, כי במידה ולא אז הדבר יכול לקחת שבועיים עד חודש. כמובן שהלכתי על המשלוח המהיר (תודה מייק
) וידעתי שתוך שבוע מקסימום יש לי אופנוע. אחרי 3 ימים מתקשר - יש עיכוב באיטליה. אחרי שבוע מתקשר - הבוכנה נשלחה והיא בדרך לארץ. אז הוא התחיל קצת לסנן אותי. אחרי שבועיים מתקשר - "שמע, היתה טעות במשלוח והבוכנה נשלחה במשלוח רגיל ולא במהיר, אבל תוך שבוע היא פה". כעבור עוד שבועיים... "נו מייק מה עם הבוכנה", "היא הגיע לארץ, אבל היא במכס, מחר-מחרתיים אני הולך לשחרר את החבילה שלי". מתקשר אחרי 4 ימים - "שמע החבילה אבדה במכס, הם לא יודעים איפה היא". BLA BLA YADA YADAY... תירוצים, טיוכים, שקרים ומה לא. אחרי חודשיים וחצי (אולי יותר לא זוכר) קיבלתי את הבוכנה, אחרי איום שהוא הפר חוזה שבע"פ מכל הבחינות. קיצר, תודה מייק

StAv cR

New member
וועלק מומו בחודשיים וחצי אני בונה

בחודשיים וחצי אני בונה בוכנה תאמין לי...

45degrees

New member
בחודשיים וחצי אתה אפילו מספיק לעבד

את כל עפרות האלומיניום שנחפרו מהמכרה!

tygger

New member
יש כאלה עם ניסיון טוב.

אני הזמנתי דרכו בוכנה של WOSNER מחושלת ומוגדלת לXT שלי, לאחר שRANSNOW הזמין בוכנה דומה לXR שלו וקיבל אותה גם בזמן. הבוכנה הגיעה תוך שבוע בדיוק. בלי שום תירוצים, שום לחצים ושום איומים.

45degrees

New member
פחחחחחחחחחח

לקוח אחד מרוצה ועשרות כועסים. ללא ספק: שרות טוב לעילה ולעילה לפני ולפנים כולו וקצתו ממש סוחר מארץ הסוחרים ההגונים. אני מחכה לראשון שיתבע לו ת'תחת על עשיית חוזה שלא בתום לב.

tygger

New member
תראה, העיצה שאני קיבלת היתה

להזמין אם יש לו את זה על המדף. לא התנסתי באחרת. לא רוצה גם.

45degrees

New member
אני מציע סקר חדש

איזה בית עסק בעולם האופנוענות הישראלי הוא הגרוע ביותר: 1. מייק "חודש" 2. מייק "חודשיים" 3. מייק "שנתיים" 4. מייק "היתה טעות במשלוח" 5. מייק "המחסן הארופאי בשיפוצים" 6. מייק "אבל איך השרות?"

enigo

New member
שכחת את ...

מטרו "ההזמנה בדרך" מטרו "המשקף יהיה עוד חודשים, בינתים תרכב בלי" ועוד...

פרגיתי

New member
45 צודק במאה אחוז ויותר מכך

ואם אתחיל ואפרט מה אני אישית : עברתי\חסכתי\חיכיתי\טיפלתי\הפנמתי\וסבלתי\ושילמתי (בזול) אצל אותו מייק אבל ביוקר אח"כ
(ואני מדבר על עצמי, חברי אכלו אצלו ז%$ ברמות שלא יתוארו
) ואני לא מדבר על המתנה ארוכה,זה ידוע לכולנו, אלא על טיפולים במוסך מדרכה שפתח הבחור. ונזקים לאופנועים יותר מתועלת.
לטעמי - לא מומלץ בכלל!

R750-Girl

New member
יוסי הופמן

מתעסק עם ציוד להארלי (בעיקר) - כשהיינו שם השבוע ראינו קיר שלם של K&N

שחרלרט

New member
בוקר טוב

אם אתה רוצה פילטר אויר משופר,אז......... בקטלוג POWER PARTS 2005 החדש יצא פילטר אויר של K&N כולל מתאמים. מה יותר טוב מחלק מקורי ומותאם ע"י KTM.עוד כמה ימים יהיה לי מחיר.

למעלה