יש חנות חיות

bugy4

New member
יש חנות חיות

כל חנויות החיות ידועות בקומודיפיקציה של החיות, הפיכתן לסחורה הגדלת הרווח העודף על חשבון בעלי החיים שמוחזקים בצפיפות ובתנאים גרועים. יש חנות כזאת ליד הבית שלי וראיתי שהם מאכגילים את הקוקטילים!! רק בגרעיני חמניות כמה פעמים נכנסתי וזה הדבר היחיד שיש בכלי האוכל להם אני יודעת שזה לא בריא. השאלה אם אפשר להתלונן על זה?

bugy4

New member
עוד משהו

שחשבתי עליו אולי נעשה רשימה של החניות חיות בהן התנאים גרועים במיוחד ואז אף אחד לא יקנה שם?

רואי

New member
לדעתי

לדעתי בכל החנויות או לפחות 95 אחוז מהן, התנאים גרועים לגבי החיות. קשה לי להאמין שיהיה אפשר לעשות משהו בקשר לזה...אולי רק חקיקה, אבל עד שהכנסת בישראל תתפנה לחוקק חוקים כאלו...יקח עוד כמה יובלי שנים

bugy4

New member
יש ויש

יש תנאים גרועים מתוקף היות החנות חנות חיות שמיועדת להפיק רווח ויש תנאים גרועים שנובעים או מחוסר ידע או זלזול בוטה בבעל החיים, כמו להאכיל קוקטילים רק בגרעיני חמניות או למשל לשים הרבה בעלי כנף מסוגים שונים בכלוב אחד קטן ומטונף אני אשמח לא לקנות במקומות כאלה

שאני

קניתי את אחד מהתוכונים שלי ראיתי שהכלוב בחנות מכיל 6 תוכים בכלוב קטן צפוף ומלוכלך, ראיתי שהמוכר בא להכניס את היד כדי להותיא אחד אז הם פשוט מתים מפחד ממנו למרות שהתכונים שלי הם לא האכלת יד הם מכירים אותי ושורקים לי שאני עובר

למעלה