יש חנויות ג'אז בת"א ?

elich

New member
יש כמה

הטובה והגדולה מכולם - האוזן השלישית ג'אז באוזן רח' קינג ג'ורג' מול הסנטר ג'זלנד בבזל - קטנה וחמודה כל טאוור רקורדס מחזיק מחלקת ג'אז

jazzistco

New member
"אוזן"

הם כאלה גנבים שבא לי פשוט להביא להם
!!!

elich

New member
הם יבואנים בטח שהם יגבו מחיר

שיחזיר את ההוצאות וגם קצת להרוויח מה לעשות - כולם גנבים.

elimarcus

New member
נא לא להגזים - יש להם הרבה הנחות

מזה כמה שנים, יש לאוזן השלישית ג'אז מלאי די גדול של דיסקים מן השורה במחירים מאוד נמוכים - לדוגמה 39 ש"ח - אפילו בחו"ל לא תראו מחירים כאלו על Blue Note או לייבלים אחרים אז נא לא להגזים ולהפליל סתםלפני שבודקים מה באמת נמצא בחנות אני לא עובד שם, מעולם לא הייתי מעורב איתם עסקית, אך אני מאמיןשהם מייצגים את הקול העצמאי והיפה של עסקי המוסיקה בארץ, וכדאי להכיר בתרומה שלהם לתחרות במחירים - אחרת היינו רואים את הכל פה ב- 96 ש"ח!!!!

elich

New member
אני קניתי שם יד שניה ב-19 ש"ח

ואפילו דיסקים כפולים ב-29 ש"ח אם מחפשים מוצאים מציאות דרך אגב יש לי את פרקר-גילספי החדש(ישן) ליגה לא נורמלית

Nave S

New member
אוזן שלישית

באמת חנות מצויינת וכיפית.. קניתי שם את weather report - heavy weather תקליט מקורי, אומנם יד שניה, ב12 ש"ח בלבד!

jazzistco

New member
מחפש המלצות לפיוז'ן ,

עד עכשיו יצא לי בעיקר להאזין לג'אז קלאסי-מסורתי (ביבופ, סווינג וכד'... שנות ה- 20-55 ), ואני מעוניין לנסות להתחבר גם לפיוז'ן (שעד עכשיו בכלל לא יצא לי לשמוע ...), יש למישהו המלצה על איזשהו "אלבום למתחילים" (שיכול לגרום לכאלה שלא שמעו פיוז'ן להתחבר לזה... הכוונה בעיקר למשהו פשוט ולא למשהו מורכב ומחודש יותר מדי...) ??? אגב, אמרו לי כבר שהגיטריסט פט מתיני עוסק בזה ושהוא ממש תותח בזה, אז אם למישהו יש המלצות לאיזשהו "אלבום למתחילים" שלו הייתי שמח אם אפשר להציע ...

elich

New member
head hunters

של הרבי הנקוק תחילת דרכו של הפיוז'ן אולי גם תהיה תחילת דרכך לכיוון הפיוז'ן

למעלה