יש חיים אחרי!!

לילי301

New member
יש חיים אחרי!!

חיוך של חברה הזכיר לי שיש חיים אחרי... בדר"כ מגיעים לפורום הזה אנשים שנמצאים בראשית תהליך הגירושין, כשהמחשבה עדיין בחיתולים, כשהכאב נמצא בפנים והשאלות הן רבות, ואנחנו כאן (מקסימים שכמונו
) תומכים, מחבקים ונותנים עצות מחיינו שלנו, ותמיד מקנחים ב"קשה אבל בסוף יהיה טוב" וזו נשמעת אחלה קלישאה שנאמרת לאנשים בתחתית התהום...כי זה מה שנותר לומר אז זהו שלא! באתי עד לכאן (ותאמינו לי שצעדתי המון כדי להגיע
) כדי לומר לכל אלה שעדיין קשה להם לישון בלילה, לאלה שעדיין מוצאים עצמם במלחמה מיותרת, לאלה שעדיין מתקשרים לעו"ד לבירורים, לאלה שעדיין לא ממש רואים את הכיוון כי הכל נראה מעורפל, שזו לא קלישאה ושהזמן באמת מרפא הכל, והצלקות נעלמות (ולא עד החתונה הבאה..הן פשוט נעלמות) ולפעמים אפילו נחמד להזכר ולצחוק.. כי יש חיים אחרי הגירושין, יש חיים אחרי הפרידה הקשה, יש חיים..ואפילו יפים, טובים, מעניינים,מחוייכים ונוחים... וכל זה בגללך אפרוח..כי פשוט חייכת והוכחת (בעיקר לעצמך) שיש חיים אחרי!

אופק 3

New member
לילי את פשוט מאמי

כ"כ על הפרגון.. תגידי רגע: אפרוח זאת ההיא שגרה ליד העבודה שלי? (אורית?)

אפרוח4

New member
לילי אני פשוט אוהבת אותך....../images/Emo25.gif

תודה יפה שלי, ובהחלט אני שמחה להוכיח שייש חיים אחרי...

לילי301

New member
שולחת ../images/Emo25.gif ושמחה לציין ש...

אתמול נראית מצוין, וההתעלמות....פשששש שיחקת אותה... יום של
ושבוע מחוייך במיוחד!

את לא מתביישת????

צעדת המון כדי להגיע????? היית בטוחה שאת נוסעת בפונטו
כתבת מקסים וכל כך נכון. יש המון חיים אחרי הגירושין ושומו שמיים - הם אפילו יפים

מותק - לנסוע בפונטו זה כמו ללכת ברגל!

השבוע הייתי באיזו סוכנות מכירות של מכוניות. החצוף הציע לי ... פונטו! מיד הסברתי לו שאני מחפשת אוטו.

רק שיר

New member
הלווו לא לצחוק!!!../images/Emo3.gif../images/Emo196.gif

יש לי זכרונות נפלאים מפיאט פונטו האדומה שקניתי. זה היה המכונית החדשה הראשונה שקנינו מחברה, שנה אחרי שהתחתנו.

לילי301

New member
אל תזלזלי ממי..הבובית מבצעת עבודה

על הצד הטוב ביותר
טפו טפו טפו.. אני חושבת לתת לה העלאה בשכר.

../images/Emo13.gifיש המון חיים אחרי,

רק צריך להתאושש קצת מהמכה, לקום, לנקות את האבק מהמכנסיים, אפשר עם או בלי פולידין על השריטה בברך, ולהמשיך הלאה, כי אין מקום אחר טוב יותר להיות בו

השאלה היא

מה בדיוק יש לזמן לרפא אני לא מאמין שזמן מרפא <אולי בגלל שאני בן למשפחה שכולה> מאידך, אני לא ממש שוקע בדכאונות, פשוט מהסיבה שזה לא יעזור יש מחשבות ותמיד יהיו, במיוחד כשיש ילדים <מה לעשות...> מבחינת כאב ושהזמן ירפא? הכל שאלה של איך מסתכלים על זה... עם הזמן חייב להיות טוב יותר, אבל רק לאלה שיקבלו, יפנימו, ילמדו את הלקח ולא ישקעו :) שבת שלום

רק שיר

New member
חולקת עליך ../images/Emo13.gif

בנושא הזמן . מכיוון שהזמן משכיח והזכרונות דוהים עם הזמן ממש כמו תמונה שהופכת להיות ישנה. וכל אחד שוקע, מותר לשקוע, אפשר גם ללמוד את הלקח וגם לשקוע, תגיד..לפעמים בים כשאתה במים עמוקים לא בא לך לצלול עמוק למרות שאתה יודע שזה נורא מסוכן?
זה כיף להרפות לפעמים.

בכיף

כל עוד זה לא בנושאים מהותיים :) מי שלא יזכור את העבר שלו אין לו הווה ולא יהיה לו עתיד וכמו שאת מכירה אותי <ולא רק אותי...> הזמן לא מרפא - ברור אמנם שזה תלוי במהות ובעצמה, אבל גם השיכחה היא לא מתכון בטוח לרפא כאב או זכרונות מרים ולשקוע על-פי הדוגמא שלך היא כמו רכבת הרים בלונה פארק - שונה במהות לדעתי משקיעה בדיכאון

jooch

New member
חחח, למען האמת.

היום הולדת שלי לפני היום הולדת שלה. ככה שאם היא לא תתקשר, אני בהחלט לא ישחק משחקים ויתקשר לאחל מזל טוב. המשך שבוע נפלא לכולנו.

למעלה