יש חיים אחרי!!
חיוך של חברה הזכיר לי שיש חיים אחרי... בדר"כ מגיעים לפורום הזה אנשים שנמצאים בראשית תהליך הגירושין, כשהמחשבה עדיין בחיתולים, כשהכאב נמצא בפנים והשאלות הן רבות, ואנחנו כאן (מקסימים שכמונו
) תומכים, מחבקים ונותנים עצות מחיינו שלנו, ותמיד מקנחים ב"קשה אבל בסוף יהיה טוב" וזו נשמעת אחלה קלישאה שנאמרת לאנשים בתחתית התהום...כי זה מה שנותר לומר אז זהו שלא! באתי עד לכאן (ותאמינו לי שצעדתי המון כדי להגיע
) כדי לומר לכל אלה שעדיין קשה להם לישון בלילה, לאלה שעדיין מוצאים עצמם במלחמה מיותרת, לאלה שעדיין מתקשרים לעו"ד לבירורים, לאלה שעדיין לא ממש רואים את הכיוון כי הכל נראה מעורפל, שזו לא קלישאה ושהזמן באמת מרפא הכל, והצלקות נעלמות (ולא עד החתונה הבאה..הן פשוט נעלמות) ולפעמים אפילו נחמד להזכר ולצחוק.. כי יש חיים אחרי הגירושין, יש חיים אחרי הפרידה הקשה, יש חיים..ואפילו יפים, טובים, מעניינים,מחוייכים ונוחים... וכל זה בגללך אפרוח..כי פשוט חייכת והוכחת (בעיקר לעצמך) שיש חיים אחרי!
חיוך של חברה הזכיר לי שיש חיים אחרי... בדר"כ מגיעים לפורום הזה אנשים שנמצאים בראשית תהליך הגירושין, כשהמחשבה עדיין בחיתולים, כשהכאב נמצא בפנים והשאלות הן רבות, ואנחנו כאן (מקסימים שכמונו