יש חיה כזאת?

ריוגה

New member
יש חיה כזאת?

אני מחפש נייד "חסכוני" בסביבות ה3000 ש"ח שיספיק לכתיבה וגלישה באינטרנט ושיבוא עם אופיס כלול(ובמהירות סבירה). מישהו יודע איפה אפשר למצוא דברים כאלה? אני רואה רק כאלה של 3900 ומעלה שבאים עם כל מיני דברים שאני לא ממש מחפש..

kobi 23

New member
היה

פה מישהו מהימים האחרונים שכתב על מחשב חדש ב3000 ש"ח שהציעו לו. אבל אני לא בטוח אם הוא כולל אופיס , בכל מקרה יש לך את האפשרות להתקין אופן אופיס או לקנות

יאיר B

New member
שום נייד לא מגיע עם אופיס מותקן בתוכו

(יש כמה שבאים עם גרסת התנסות ל-60 יום, אחרי שהזמן הזה עובר התוכנית ננעלת וצריך לקנות רשיון מלא. אתה יכול להתקין את אופן אופיס החינמית (אם כי אם אתה משתף קבצים עם משתמשי אופיס של MS - זה יכול להיות בעיתי משהו). 3000 ש"ח זה סכום נמוך יחסית (אבל אולי תמצא משהו - בדוק בזאפ מה יש). לשימושים שאתה מבקש - כל נייד שהוא יתאים.

kobi 23

New member
תמיד אפשר לעשות מה שכולם עושים.....

בוא ונגיד ככה , אתה יכול להשיג כל גירסה שהיא ב"מחיר הקרן"

Jan22

New member
כמו שנאמר אין אופיס מותקן + נייד

אבל תמיד את יכולה להשתמש בברירת המחדל - OPEN OFFICE - והיא לא גרועה כמו שכולם מציירים אותה. היא בסדר גמור. נייד בסיסי עבור שימושי אופיס/אנטרנט ניתן למצוא (בלי יותר מדי קושי) בסביבות ה3K. דרך ZAP או בפורום. מעבד בסיסי של סלרון/סמפרון יספיק ,אבל אם מחפשים יסודי ,תוכלי גם למצוא באותו התקציב מעבדי דואל קור (ליבה כפולה).

למעלה