יש חידוש ל COMFOTBLEY NUMB

prog rules

New member
יש חידוש ל COMFOTBLEY NUMB

שמעתי אנשים מחללים קודש הם עשו חידוש ל COMFOTBLEY NUMB שיר אגדי נהרס ויזכר כאלקטרוני ! אני לא מבין את זה איך פינק פלויד הסכימו לזה ? איך למה לא טובעים אותם איך איך איך בשבילי זה כמו לקחת ת'תנ"ך ולהתחיל לעוות אותו ! איך איך איך?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!? אני רוצה לרצוח את המבצעים של השיר איזה אחיות משהו

zambush

New member
זה עוד לא נורא כל כך ../images/Emo73.gif

תאר לך שיעשו חידוש ל- Thick as a Brick או ל- Aqualung חס וחלילה

yehuda kotton

New member
חידוש נהדר ל aqualung

בכל זאת יש חידוש נפלא שעולה בהרבה על המקור: http://www.cdbaby.com/cd/prozak

zambush

New member
לזה אתה קורה "עולה בהרבה על המקור"?

איפה התופים, הגיטרה החשמלית והפסנתר? איפה הרגש, העוצמה והסחף של השיר המקורי? אלא אם גם אתה חושב כמו פיל קולינס, שמורכבות זה פאסה ומוסיקה פשוטה היא העניין

orbiti

New member
אני לא חושב שהמקור יותר מורכב

כאן היחס בין הליווי למלודיה יוצר קצב מגניב למדי, לעומת היוניסון של המקור. לגבי העדפה - זה טעם אישי :)

אני מאמין שרוב באי הפ

ורום יעדיפו את השיר המקורי משום שהם רגילים אליו והוא שיר בסיסי לגמרי בקרב אוהבי הפרוג, מצד שני איזו גירסה גרובית
אישית אני מעדיף את המקור רק בשביל הפתיחה והסיום....

zambush

New member
אז כדאי שתשמע אותם ../images/Emo73.gif

אלו הם שני שירי הנושא מתוך שני אלבומים עוקבים של להקת הפרוג Jethro Tull, והם שני אלבומים מוצלחים ביותר, אם לא המוצלחים ביותר

תארו לעצמכם

שאני בצבא חוזרת מהמקלחת לחדר וכל הפרחות ששומעות מזרחי בדרך כלל רוקדות לצללי טרנססים, מסיבה בלאגנים... פתאום אני מתחילה להבין שהמילים מוכרות לי... הי זה שיר של פינק פלויד (מי זה פינק פלויד? את והמוזיקה המוזרה שאת שועמת...)

למעלה