יש חוקים לאהבה?

ye44

New member
תגידי

גם את הקרם לחות את לא מצליחה להשיג
אני לא מעשן לא מזריק לא שותה משהו שיעזור לי ?
זה משפט שאני שומע מכיתה א " אתה חסר תקנה " בהזדמנות אני אראה לך בכל ספרי המחזור

o r n i t

New member
את הקרם אני משיגה ועוד איך

חן חן על הדאגה. לא צריך לראות כלום זה לא ישפר את המצב.

o r n i t

New member
אין חוקים לאהבה

כפי ששמת לב, נשברו החוקים בפרק א' ואין ממה לפחד לפחות לא בעניין הזה, אני פחדתי ממיליון דברים אחרים אבל לא מעניין הזוגיות. תני לעצמך קצת זמן לעכל את המצב החדש, אין למה למהר.

אוי לנו אם זה היה נכון ואוי לאותם אנשים שבאמת חושבים שאהבה אמיתית יש רק פעם אחת בחיים ועוד האהבה הראשונה, אמירה כזו זה להמשיך ולחיות בסיפורים ואגדות, אהבות אמיתיות בשלבים יותר בוגרים של החיים שווים הרבה יותר מאהבות הבוסר כשהיינו צעירים והם בהחלט קיימים עם הוכחות לא מעטות בשטחים :)

irit 123

New member
אבל... זה בערך נכון מה שהוא אמר

אהבה הראשונה שלנו, היא האהבה הכי גדולה. איך קראת לזה? אהבת בוסר? אז האהבת בוסר הזאת היא כל כך מיוחדת. לא יהיו עוד התאהבויות, מערכות יחסים כמוה. בידיוק אותו הדבר, לא יהיו התאהבויות או מערכות יחסים כמו מערכת היחסים עם פרק ב' (שהפעם, בתקווה. אמורה להישאר ללא מעט זמן)

לא ממש

מסכימה שאהבת בוסר בדרך כלל יש פעם אחת בחיים כשאנחנו צעירים, עדיין זה לא הופך אותה לאהבה הכי גדולה שלנו בחיים. אהבת בוסר היא מיוחדת בדרכה כמו גם אהבות בשלבים מאוחרים יותר כל אהבה בשלב כזה או אחר היא ייחודית ומכל אהבה אנחנו לומדים על עצמנו קצת יותר, אהבות גדולות באמת יכולות להגיע בכל אחד מהשלבים האלו וזה כבר תלוי בחיבורים וברגשות בין האנשים

חחח

את יודעת איך זה ... פרח של אחת, זה הקוץ של אחרת ... ככה גם חלומות <> סיוטים ... ולדעתי, במקרה של השירשור הזה, יש הקבלה בין מיגדרית (כהכללה .. יש חריגים פה ושם :) אחלה יום

למעלה