יש חוקים לאהבה?

יש חוקים לאהבה?

האם באמת אפשר למצוא אהבה/זוגיות אמיתית אחרי גירושים + ילד..? אני ממש מפחדת :/

עוקצני

New member
בטח שאפשר

תראי את כל אלו שמצאו מצד שני, אין סיכוי שתמצאי...תראי את כל אלו שמחפשים.

עד שלא תנסי לא תדעי..

ואם תצליחי ותשארי בחיים, נשמח אם תחזרי לספר לנו על כך..

אייבורי

New member
אין לנו אלא לפחד מהפחד עצמו

ובהחלט אפשר למצוא זוגיות אחרי גירושים כולל גירושין + ילד רק צריך להיות קצת מציאותיים נ.ב. בנדראס תפוס וגם קלוני

ismeralda100

New member
לגמרי....מסכימה. אני תמיד אומרת שהבטחתי לעצמי

לא להימנע מלעשות דברים בחיים בגלל פחד. אם זה שיקולים כלכליים ואחרים אז אולי בנסיבות מסויימות אני כן אמנע מלעשות משהו מסוים, אבל לא בגלל פחדים

ממה את מפחדת?

מלהיות לבד? מתגית ה״גרושה״? מניסיוני האישי, רק כשממש התחלתי להנות מהסטטוס, אז מצאתי את פרק ב שלי.

אין חוקים

וזה שאת מפחדת זה באמת לא כזה נורא זה אומר שאת חושבת, ריאלית ומרגישה ולכן אין לי ספק שתמצאי בזמן המתאים עד אז תהני מהדרך ולא רק מהמטרה שיהיה בהצלחה!

Prince315

New member
המושג השלם

ביום שתרגישי את החסרונות, הרצונות והתשוקות של זה שמולך כאילו היו שלך, את תרגישי את המושג האמיתי והשלם ביותר של אהבה. אבל זה דורש מסע....לא קטן
כשלב ראשוני, תנסי להחליף "למצוא" ב "לאפשר"...... ותסירי את כל החוקים.... <אמרה החכמה הגדולה> בהצלחה!! בסיטוס

tacitknowledge

New member
סתם מניסיון של אימא שלי...

אני כרגע בת 31 +3. נשואה אבל לא ממש באושר. ממש כמוך מפחדת לקחת את הצעד הזה של להתגרש ולהתחיל לחפש את האושר האמיתי... מה שכן, אני יכולה לשתף אותך מהניסיון של אימא שלי שהתגרשה ונותרה עם ילדה, והייתה לבד במשך כ-4 שנים. זו הייתה תקופה לא קלה ובכלל לא מאושרת. היא מספרת שאחותי הייתה בת 6 בזמנו, פונה לגברים ברחוב ושואלת בלי בושה, אם הם מסכימים להיות אבא שלה... אימא שלי גם עברה תקופה לא קלה אצל סבתי ז"ל, שכאב לה לראות את ביתה לבד.... אבל סוף טוב הכל טוב, היא התחתנה בשנית, והביאה עוד 6 ילדים! ברור שאפשר לומר שהחיים שלה כרגע הרבה הרבה יותר מאושרים ומלאים בהשוואה לתקופה שהייתה לבד. וכל זאת קרה בתקופה של לפני למעלה מ-40 שנה!!! כשאז המילה "גרוש" /"גרושה" הייתה מוקצה מחמת מיאוס... היום, כשהמושג הזה הפך להיות כ"כ שכיח, וכ"כ מקובל, החיים מחייכים הרבה יותר לגרושים, ואנשים (כך נדמה לי) רואים את הגרושים כאנשים שפשוט לא שפר עליהם גורלם, ולא קובעים מיד שיש בהם איזה פגם באישיות שהביא לכך שהתגרשו. מצד שני, לא הייתי ממהרת להתגרש, ולא רק בגלל הילד. תחשבי קודם כל עצמך, כי לא הילד נשוי לבן זוגך, אלא את! חשבי, האם הסיבות שהביאו אותך לבחור בבן זוגך הן אותן הסיבות שכרגע בגללן את רוצה להתגרש? אם כן, זה אינדיקציה מצוינת למה לא להתגרש! זה מראה שלא היית סוחרת טיפשה, כשבחרת בו. אם בחרת את בן זוגך בגלל תכונות אופי מסוימות שמשכו אותך, וכרגע הן דוחות אותך, משמע שקלטת את הבן אדם לפני הנישואין, והוא לא הסתיר ממך כלום. אם התחתנת איתו, וכעת את קולטת שהוא לגמרי שונה ממה שחשבת, ושהוא הסתיר ממך אי אלו פגמים קריטיים, כמו קינאה היסטרית, רכושנות, אלימות מילולית/רגשית/פיזית ותכונות שליליות אחרות, אז גירושים הם בהחלט אופציה. בגדול, גם במצב כזה אפשר להתמודד, השאלה היא מהם כוחות הנפש שלך... עד כמה את יכולה לעמוד במבחן. אם מדובר בבן אדם, שמדי פעם יודע לעצבן אותך כהוגן, אבל בסך הכל התמונה די זהה לזו שקלטת מלפני הנישואין, אז תתמודדי... כי אין אדם מושלם, גם לא את...

אי אפשר

למצוא אהבה/זוגיות אמיתית אחרי גירושים + ילד אם מחפשים אותה לפי ספר החוקים של האהבה .. (זו שגדלנו עליה בסרטים כמו הנסיכה הקסומה
דברים יותר פרגמטיים, שעברו התאמה למציאות המשתנה - אפשר בהחלט

ye44

New member
חוק אחד ויחיד

אל תחפרי
ואם את מפחדת קחי
מסוג "חגיגת" זה יעשה לך שמח
אי אפשר למצוא אהבה הבסטה סגורה כל הטובים נחטפו
נשארתן עם הבררות
אצל "רמי לוי " יש אהבה,קרם לחות בוץ ים המלח ב 69.99
הכל מפעל הפיס את והמזל שלך

o r n i t

New member
אתה כזה מקרה קשה ומסובך

שעדיף שתפסיק עם המרשם
תקח משהו חזק ישר לוריד אולי זה ירגיע קצת לעזור אין מצב.

למעלה