יש חדש..!!

יש חדש..!!

יש חדש בבלוג של משימה שאני משחק בה... יש שם את ההקדמה (המשימה הראשונה) ואת הדמויות של המשימה השניה... P: אז תכנסו ותראו.... blog.tapuz.co.il

DDN

New member
הגבתי לך גם בבלוג, אבל עצה יש לי

למה שלא תרשום על ההרפתקאות שלך גם כאן בפורום, כמו שאנחנו עושים עם ההרפתקאות שלנו? (קישור מצורף) יש לנו כאן שתי חבורות שמתעדות את משחקיהן בפורום - החבורה שבה אני משחק יחד עם NIHAU, ועוד שני חבר'ה שלא כותבים פה (רמז! רמז!) ודרגורן הוא השה"מ שלנו. אנחנו משחקים בשיטת מו"ד 3. החבורה השנייה משחקים אקזלטד ומשתתפים בה רמץ, גילגם69, פרנהייט וננסק.

gambakupu

New member
נצל"ש, כמה דברים:

1. פומי, מה עם הסיפור?
2. בלופרינט, מה עם המשחק? הדמות שבניתי כמעט הושלמה. יש לי מה להמשיך לכתוב?

PUMI for ever

New member
../images/Emo13.gif

עשית לי תערב עם השאלה שלך, שמח לשמוע שלפחות אחד מצפה לזה
ולתשובה: בעזרת השם מחר יפורסם החלק הבא בסיפור, שישפוך טיפה אור על עברה ובחירותיה של נאל'שאר. המשך ערב נעים.

DDN

New member
וכשאתה מסיים את הסיפור,

תודיע לי, כדי שאני אחבר את כל החלקים ואעלה אותו למאמרים. ברשות הסופר כמובן.

BluePrint

New member
2. מה איתו באמת?

לא זכור לי שהכרזתי על משחק. כל הפתיל ההוא היה (במקרה ואף אחד לא חזר לבדוק את הספירה לאחור שצירפתי לכל הודעה שניה ושלישית), מעבר לנסיון להגדיר היטב את הדמיון עליו משחק ינסה להפליג, היה גם מעיין הכנה לTalk Like A Pirates Day, שהתקבל בהתלהבות זהה. (משמע, כמעת ללא) אבל אם יש לך דמות, ספר לי לאיזה עולם תכננת אותה ונראה לאן אנו מנווטים.

BluePrint

New member
.but of course

אבל כמו שאמרתי בפתיל "ההוא": העולם שהתחלנו לתכנן לא יצא לשביעות רצוננו, ולמעשה נזנח. אם כבר יש לך דמות חבל יהיה לבנות אותה לשווא, אז שלח לי מסר עם הפרטים הנחוצים בעולם אליו בנית אותה (כוחות משפיעים, אווירה, איזור התרחשות...) ונראה איך אנחנו ממשיכים משם. (לי יש שתי דמויות מוכנות לHigh-Seas Adventure, ובטח לא תהיה בעיה להתאימן לכיוון מחשבתך) sidetracking: מה דעתך לשחק את עצמך בTIC?

gambakupu

New member
הדמות שלי נבנתה

בעיקרון לעולם שהיה בהתפתחות, אבל מאחר ולא סיימתי יהיה די פשוט לכוון אותה לעולם חדש. לשחק את עצמי? אני בן אדם די משעמם. חוץ מזה אני לא בטוח איך לשחק את עצמי.

BluePrint

New member
"יענו" זו המלה.

ואם ניקח את משמעותה "כאילו", היא אפילו תתאים. TIC איננו "משחק פורום" מעבר להיותו משתמש בממשק הפורום כדי לפעול. נתתי והפניתי לדוגמאות בסוף הפתיל על העולם ההוא שניסיתי ולא הצלחתי. (בדף הקודם)

BluePrint

New member
אז אין בעיה.

שמעתי היום תוכנית בNGC שגרמה לי שוב לסובב את הרעיון 180 מעלות, אז רק תגיד מה אתה צריך כדי להוציא את הדמות הזו לפועל, ונוכל להתחיל.

gambakupu

New member
שאני אחזור לכתוב אותה

תו לי יום יומיים ואני אשלח לך אותה. אם צריך לשנות דברים תגיד לי ואני אשנה, אם לא... אז אנחנו מוכנים.

BluePrint

New member
לא כתבת כלום?

זה לא ממש נורא, גם אני לא כתבתי. ולא צריך לרדת לפרטים, שמור אותם למשחק, רק אמור לי מה צריך להיות בעולם כדי שדמותך תצא לפועל. סיכסוך בין מדינות? גילוי ארץ\תרבות\טכנולוגיה\קסם\ חדש\ה? דמויות מפתח בעברה\עתידה? (הגדרה כללית של דמות מפתח שכזו תספיק לגמרי)

gambakupu

New member
בגדול, הרעיון די פשוט

אדם בוגר שאיבד את אשתו, נשאר לבד בעולם, יוצא לחפש אחר עצמו ומוצא את עצמו עוזר לאנשים. לאט לאט רמת ההשפעה שלו עולה מעזרה לזקנה לחצות את הכביש ועד לעזרה ב... משהו גדול יותר, לא יודע עדיין. הסצנת פתיחה זה הוא בפונדק כלשהו, שומע על כך שהמצב התמידי של שקט מתוח בין X Y התדרדר למלחמה וישנם גיוסים והוא מחליט להצטרף. ההיסטוריה כתובה כך שהיא מתאימה להכל (רק לא מודרני). אני רק צריך ללטש קצת קצוות, אבל מאחר וזה לא יופיע כטקסט זה לא דחוף. אין דמויות מפתח בעברו, לפחות לא כאלה שהוא (או אני) יודעים עליהם. אני עכשיו אשקיע את מירב המאמץ בכתיבת הכניסה שלו לסיפור ואשלח לך.

BluePrint

New member
אבל הפוך ממה שהתכוונתי.

.(the whole point in TIC is the 'Talking' (In Character לא כתבת כמעט כלום ממה שביקשתי, והרבה יותר מדי ממה שביקשתי שלא. בTIC חשוב שהדמות תהיה "מלאה\שלמה\עגולה\אחר...", אבל מה שיפה בו זו החשיפה בזמן המשחק. לא צריך לספר לכולם מראש למה הדמות נמצאת שם ואיך היא מתחברת לחבורה, כי היא לא מתחברת לחבורה. כמו בסיפור: הדמות מופיעה, ולאט לאט מתחילים להבין למה, איך, כמה, מתי, איפה... לא נורא, נעבוד עם מה שיש. ורעיון, לי יש: הוא כולל שתי מדינות ללא גבול משותף (התרגלתי לשם "אורליאון", אז היא תהיה אחת מהן. אתה מוזמן להציע שם לשניה) ביחסים מתוחים אך לא מלחמתיים. -קבוצת איים גדולה מאוכלסת בחלקה ע"י שבטים שאינם מתקדמים טכנולוגית כמו אותן שתי מדינות. -יבשת אחרת, מוכרת אך בלתי נגישה. -תרבות עתיקה עם אוצרות לבזיזה. -והזדמנות של פעם בחיים. אפרט קצת יותר בפתיחה הקצרה שאתן.

gambakupu

New member
טוב נו...

רק רציתי לתת לך נקודת פתיחה ושאני אתאים את עצמי אליה. אגב, שאלה קטנה, יש התנגדות עקרונית לכתיבה בגוף שלישי? מדינה שנייה: מידיאן (midi-an). יש לי דמות של אישה ממשחק פורום שלא יצא לפועל, אני אראה אולי אני אשלב את שתי הדמויות. בכל מקרה, אני מחכה לפתיחה שלך והדמות שלי תהיה בהתאם.

למעלה