וואלה לא קראתי את הבלוג שלך.. אז אני לא יודע מה היה כתוב...
R rhilf New member 7/9/06 #14 חושב להחליף ניק תמיד שהיו ראיונות וענו לי על שאלה חשבו שאני בת . הניק הזה ישן מאוד. שנרשמתי לתפוז לפני הרבה זמן (מי זוכר מתי) אולי לרועי לאב___ (לא החלטתי מה לכתוב ברווח) או אולי אני אשנה לצ'סטר הדמות שלי בתיאטרון.
חושב להחליף ניק תמיד שהיו ראיונות וענו לי על שאלה חשבו שאני בת . הניק הזה ישן מאוד. שנרשמתי לתפוז לפני הרבה זמן (מי זוכר מתי) אולי לרועי לאב___ (לא החלטתי מה לכתוב ברווח) או אולי אני אשנה לצ'סטר הדמות שלי בתיאטרון.
M m i r u s h i New member 7/9/06 #19 רק לא "רועי לאב _____"!../images/Emo108.gif למה לעשות את זה לעצמך?! [ויסלחו לי כל בעלי הניק שדומים לנוסח הזה :X] לא רועי,לא!
רק לא "רועי לאב _____"!../images/Emo108.gif למה לעשות את זה לעצמך?! [ויסלחו לי כל בעלי הניק שדומים לנוסח הזה :X] לא רועי,לא!
G Grey Flannel New member 7/9/06 #32 לך למקלחת ושפוך על עצמך מים עם קרח לחילופין, אני ממליץ לך לראות תוכניות של הערוץ הראשון בלילה. אישית, זה מתכון לחתוך ורידים (לא שאני מאחל לך...)
לך למקלחת ושפוך על עצמך מים עם קרח לחילופין, אני ממליץ לך לראות תוכניות של הערוץ הראשון בלילה. אישית, זה מתכון לחתוך ורידים (לא שאני מאחל לך...)
R rhilf New member 7/9/06 #25 חחחח... אני צוחק. אני לא יעשה כינוי "רועי לאב____" בנתיים אין לי רעיון לניק חדש אולי רועיקי או באנגליתRoyiki
חחחח... אני צוחק. אני לא יעשה כינוי "רועי לאב____" בנתיים אין לי רעיון לניק חדש אולי רועיקי או באנגליתRoyiki