יש חדשות מהרטגה??

../images/Emo4.gif צר לי לקרוא על ../images/Emo26.gif

הפורשים.אני בטוח שהתנאים לא קלים לכולם. אני מחזק מכאן את ידי הממשיכים ושולח להם בעיקר ח ו ם. ולפורשים מישראל- מקווה כי ההפלגה לארץ ,כאשר תהיה,לא תהיה קרה מידי.

דאויד

New member
תוספת לרשימת הסירות החוזרות

גם Light Me, עליה שטנו 7 אנשים (צוות לא מגובש שנאסף למטרה זאת בימים האחרונים), חזרה למרמריס לאחר שייט בכיוון דרום בקדמית עם רוח של 25-35 קשר ומהירות של 8-9 קשרים. רצנו מצומצמים דרומית לרודוס, אבל - במרחק של 80 מייל (בקו אווירי) ממרמריס, הסירה, שלא הייתה מתוחזקת כיאות לשיט כזה כרעה תחת המעמסה: מיתר החלוץ נקרע, תוך כדי נסיון גלגול החלוץ המתנפנף הג'יב רולר נקרע גם הוא. הצלחנו לגלגל עם חבל נוסף את החלוץ סביב עצמו והעלינו חלוץ נוסף - אבל - המעלן שלו נקרע... ובשלב זה, חגית ואני, הבננו שהסירה אינה ערוכה כלל לתחרות כזו, ובהתייעצות עם דני גרי (Danny Gray), הסקיפר הנהדר שלנו, שהוא מדריך שיט מוסמך ועתיר ניסיון מאוסטרליה (לג'ינג'י ומנדי יש גם הרבה מילים טובות עליו והם שהמליצו לצרפו אלינו), החלטנו לחזור למרמריס. היינו בכיוון הנכון, במהירות הנכונה אבל לא עם הצוות הנכון (2-3 מתוך השבעה היו מנוטרלים
מרבית הזמן) ועם סירה לא מוכנה. מסקנות: להכין צוות ולהכין סירה. מסקנה נוספת: מכל דבר לומדים, ואפילו מחגיגת חנוכה
ארוחת חג המולד
בטורקיה עם דני, ג'ינג'י ומנדי. חזרנו לארץ ב-
... דוד

Alex33

New member
כל הכבוד על הנסיון האמיץ..ויותר מכך

...
על ההחלטה הנכונה והאחריאית אך לא קלה, לעתים לא "פופולרית" ברגע הראשון לעשות "אחורה פנה"...ולא ללכת "בכוח" מול איתני הטבע. בעיקר כשלא מוכנים
כיאותגם כך..
הייתה לכם הרפתקאה...ממנה לומדים...וממשיכים הלאה.

zina71955

New member
מצטרף לאלכס. בדרך כלל ההחלטות

הנכונות הן לא אהובות. בים כמו בכל מקום) צריך כלים כדי להלחם, אחרת הסיכון גדול. בסירה שלא הוכנה כיאות ובצוות שלא אומן בזמן אימרתו של מורפי (שוב) חזקה מתמיד: " If a series of events can go wrong it will do so in the worst possible sequence" . טוב שחזרתם.

חדשות מהתחרות מאתר HP WAY

דיווח חי מלב ים !!! 24.12.03 אתמול הפלגנו רוב היום עם מפרש דריפטר עד שעות הלילה המאוחרות, הלילה הרוח התחזקה ואז הורדו את הדריפטר ופתחנו את החלוץ. רוב הלילה היה בהיר, רוח שקטה ונעימה ויכולנו לחזור למחזה מרהיב של מיליוני כוכבים. הבקר שוב התחזקה הרוח ואנו עכשיו בשעה 10:00 בבקר מרוחקים 80 מי"ל ממרינת הרצליה. הרוח מזרחית 20 קשרים ואנו נאלצים להפליג בגלסי. מקווים להגיע הלילה למרינה ואולי אף ראשונים, ברגע זה זיהינו כנראה את ה - swan באופק, כל הצוות על הסיפון ואנו נלחמים בחרוק שיניים ובחרוץ נפש על המקום הראשון. ד"ש לכולם ולהתראות בקרוב. ------------------------------------------------------------------- דרך אגב מה זה מפרש דריפטר? שלומלום

גדי ה

New member
דריפטר הוא -../images/Emo63.gif

"דריפטר" הוא מפרש לרוחות גביות ללא מוט ספינקר וללא מוט הארכה בחרטום. מה שלומלום הצוות של נילה?
אתה יודע מיקום או פרטים נוספים?
או

Alex33

New member
דריפטר- מפרש קידמי גדול מבד דק..

מיועד לרוחות יחסית חלשות, דומה לספינקר אסימטרי ..זה אומר שהיה להם יום של חסד
.. ( מבחינת מזג האוויר).

דאויד

New member
עדכון לרשימת הפורשים../images/Emo160.gif

גם Light Me, עליה שטנו 7 אנשים (צוות לא מגובש שנאסף למטרה זאת בימים האחרונים), חזרה למרמריס לאחר שייט בכיוון דרום בקדמית עם רוח של 25-35 קשר ומהירות של 8-9 קשרים. רצנו מצומצמים דרומית לרודוס, אבל - במרחק של 80 מייל (בקו אווירי) ממרמריס, הסירה, שלא הייתה מתוחזקת כיאות לשיט כזה כרעה תחת המעמסה: מיתר החלוץ נקרע, תוך כדי נסיון גלגול החלוץ המתנפנף הג'יב רולר נקרע גם הוא. הצלחנו לגלגל עם חבל נוסף את החלוץ סביב עצמו והעלינו חלוץ נוסף - אבל - המעלן שלו נקרע... ובשלב זה, חגית ואני, הבננו שהסירה אינה ערוכה כלל לתחרות כזו, ובהתייעצות עם דני גרי (Danny Gray), הסקיפר הנהדר שלנו, שהוא מדריך שיט מוסמך ועתיר ניסיון תחרותי מאוסטרליה (לג'ינג'י ומנדי יש גם הרבה מילים טובות עליו והם שהמליצו לצרפו אלינו), החלטנו לחזור למרמריס. היינו בכיוון הנכון, במהירות הנכונה אבל לא עם הצוות הנכון (2-3 מתוך השבעה היו מנוטרלים
מרבית הזמן) ועם סירה לא מוכנה. מסקנות: להכין צוות ולהכין סירה. מסקנה נוספת: מכל דבר לומדים, ואפילו מחגיגת חנוכה
וארוחת חג המולד
בטורקיה עם דני, ג'ינג'י ומנדי. חזרנו לארץ ב-
... דוד

למעלה