יש חדשות מהרטגה??

Alex33

New member
יש חדשות !! הפלגה.."קרבית" עד כה..

על פי האתר HP-WAYS ,עידכון אחרון מהשעה האחרונה מהסירה של איזי, יש תחרות קשה ...בכמה מובנים
| ציטוט ..."באמצע הלילה הרוח התחלפה לרוח דרומית, ועכשיו הרוח השתנתה שוב לרוח מזרחית. אנו רואים באופק את הסירה המובילה, וכולנו על הסיפון נחושים להשיג אותה. רוח מזרחית 15 קשר והיא לטובתנו, אנו מרוחקים 220 מי"ל מהרצליה ומקווים להגיע מחר בערב. כל הדיווחים חיים מלב ים. מבזק מיוחד מיוחד !!! יום שלישי 10:00 23.12.03 ברגע זה קיבלנו דיווח ששבע ספינות פרשו מהתחרות וחזרו מטורקיה עקב מצב הים, ביניהם שלש סירות ישראליות ואף סירות טורקיות. ברגע זה ממש מתנהל קרב איתנים על המקום הראשון, בין היכטה שלנו לבין היכטה הפינית שנקראת : Swan . שהיא אחת היכטות הטובות בעולם. מבזק מיוחד מלב ים !!! 23.12.03 הסערה בעיצומה, היא תמשך 24 שעות, אנחנו מורידים את הראשי ומפליגים לכיוון דרום מזרח, עבודה מאד קשה על הסיפון ואנו מתפקדים ברמה גבוהה ביותר. "

soso_sami

New member
מאיפה העדכונים המרתקים??

אצלי לוח העדכונים שלהם נעצר ב-21 בחודש מייד אחרי הזינוק ומי הסירות שפרשו??? ולמה??? אה כן בטח - תודה רבה על העדכון!!!

Alex33

New member
אתר HP-WAYS מצ"ב..

הוא לא מסר מי פרש, אבל הסיבה מזג אוויר קשה בקטע בין טורקיה לקפריסין, אני מבין שרוחות מז'-דר'מז' חזקות באף...

soso_sami

New member
מישהו לא אוהב אותי...../images/Emo7.gif

נכנסתי לקישור שמסרת והוא האתר שישנו אצלי ו...יוק! העדכונים נגמרים ב-21 בחודש קצת אחרי הזינוק.... מישהו רוצה שאני לא אדע מה קורה....לא מבין את זה.

בת ים

New member
העדכונים מאתר HPWAYS:

23.12.03 באמצע הלילה הרוח התחלפה לרוח דרומית, ועכשיו הרוח השתנתה שוב לרוח מזרחית. אנו רואים באופק את הסירה המובילה, וכולנו על הסיפון נחושים להשיג אותה. רוח מזרחית 15 קשר והיא לטובתנו, אנו מרוחקים 220 מי"ל מהרצליה ומקווים להגיע מחר בערב. כל הדיווחים חיים מלב ים. מבזק מיוחד מיוחד !!! יום שלישי 10:00 23.12.03 ברגע זה קיבלנו דיווח ששבע ספינות פרשו מהתחרות וחזרו מטורקיה עקב מצב הים, ביניהם שלש סירות ישראליות ואף סירות טורקיות. ברגע זה ממש מתנהל קרב איתנים על המקום הראשון, בין היכטה שלנו לבין היכטה הפינית שנקראת : Swan . שהיא אחת היכטות הטובות בעולם. מבזק מיוחד מלב ים !!! 23.12.03 הסערה בעיצומה, היא תמשך 24 שעות, אנחנו מורידים את הראשי ומפליגים לכיוון דרום מזרח, עבודה מאד קשה על הסיפון ואנו מתפקדים ברמה גבוהה ביותר. ****אגב, נסה לרענן בF5 ולמחוק קבצי אינטרנט זמניים.

אני מודאג ../images/Emo11.gif

קראתי את העידכון ואני דואג לאהובתי. למישהו יש רעיון איך אפשר לקבל מידע יותר מדויק מי פרש ומי ממשיך. אני מעריך שנילה והצוות ממשיכים אך דואג שלומלום

Alex33

New member
עידכון ממרינה הרצליה...

סירת "הבנות" ממשיכה. הם מקבלים עידכון של אירועים מרכזיים ( לא מיקומים)דרך סירת הליווי התורכית. אני מעריך שאחרי קפריסין יהיה להם קל יותר...

sailorman

New member
חוששני אלכס

שאחרי קפריסין ייתקלו המתחרים ברוחות דרומיות ובים עולה שיעכבו אותם מאוד בדרכם הלילה ובמשך מחר הים צפוי לעלות וגם הרוח הדרומית תתחזק עד ל 20-25 קשרים !! התחרות השנה שונה מאד מזו של השנה שעברה השנה זה חורף אמיתי בקטע זה של הים. אין לקנא במתחרים הם סובלים קשה הן מהקור והרטיבות הן מתנאי ים אכזריים למדי. שים לב שעד כה עשתה הHP-WAY כ 220 מייל בלבד ב48 שעות ממוצע של 5.5 קשר בלבד, ולדעתי מהירותם הממוצעת עוד תקטן מאחר ויאלצו לגלסס מול ים גבוה ובכל מקרה כבוד ותהילה לאמיצים ושיחזיקו מעמד !!!!!

Alex33

New member
אולי ערבבתי קצת עם משאלת לב../images/Emo10.gif

...אבל האתר היווני לגובה גלים מראה ים פחות ממטר מחר בלילה...במחצית הדרך מקפריסין לארץ...

Alex33

New member
אתר תחזית לימאים מראה...

http://www.weatheronline.co.uk/sail.htm אכן רוח דרומית מזרחית חזקה בעוצמה 25 קשר צפ'-מע' לקפריסין, אבל מהלילה, ובעיקר מחר, כולל מחר בלילה ,דרום מזרחה לקפריסין ובדרך לארץ, הרוח מסתבבת לדר'-דר'-מז' של 15 קשר, ומשיתקרבו מחר בערב/לילה לארץ אף פחות.. כמובן, בתנאי שתחזית אתר זה נכונה..

zina71955

New member
תחזית לספינות שבדרך

לצערי התחזית שרשמתי ב- 18 לחודש לפני היציאה שלהם היתה נכונה באופן כללי. כעת יש שקע רום עמוק בין איטליה ליוון ושקע רום עמוק יותר מעל סקנדינביה. תנועתו - ENE . עם רכס הרום הנמצא מזרחה לנו האיזוברים מצטופפים במזרח ים תיכון. כלומר, עוד יומיים של דרומיות עד דרום מזרח שתרדנה בעוצמתן לקראת סוף השבוע שבו נחזה בשינוי לדרומיות מערביות. סערה אני לא רואה, אבל יהיה להם קר ואויר יבש (מלבד השפריצים).

אני מקווה שבסוף השבוע

הרוח החזקה ביותר שאהובתי תסבול ממנה תהיה הפחה שלי מתחת לשמיכה. חבורת מטורפים/ות הסקיפרים האלה
שלומלום

mymermaid

New member
Nila - hugs from Marmaris

Living here in Marmaris we had the pleasure of seeing all the yachts before they left for the Xmas Regatta. They left in no wind but met up with trouble on the way and LIGHT ME came back to Marmaris within hours. Two other boats are now in Fethiye and 4 Turkish boats also left the race. Nila - we are thinking of you and wish we could be waiting in Herzliya to greet you as you come in ... but know that we are there in our thoughts

../images/Emo24.gif בשמה של נילה

נילה סיפרה לי על הזוג הזה ועל כך שהם מקסימים ואני רואה שגם הם אהבו אותה. כאילו שאפשר אחרת....
שלומלום

עדכון על היאכטות שפרשו

אכן 7 יאכטות פרשו, נילה וצוותה אינם אחת מהיאכטות האלה. למודאגים האחרים הנה רשימת היאכטות שפרשו: Sun Rose Carmelit 2 Elouthera Gin Palace J’sea Return of Acadia Akrep בהצלחה לממשיכים ושיחזרו כולם הממשיכים והפורשים בשלום שלומלום

למעלה