יש זיקוקים היום בערב???????
J jenngirl New member 19/5/04 #4 לא יודעת איך להסביר../images/Emo82.gif בערך מאחורי "בית המקדש" [מבנה של ישיבה שנראה כמו בית מקדש] קוראים למקום קריית צנז או משהו כזה :/
לא יודעת איך להסביר../images/Emo82.gif בערך מאחורי "בית המקדש" [מבנה של ישיבה שנראה כמו בית מקדש] קוראים למקום קריית צנז או משהו כזה :/
ה השתקפות של כאב New member 19/5/04 #5 היי ג'ן.. לא ענית לי תבדקי בהודעות על מאיפה אני אין לי כוח לכתוב שוב..חחח..
ה הסייד הנודד New member 20/5/04 #7 חחח הישיבה הזו... פלא שראית את הזיקוקים את מרמות... אגב אבא שלי בנה את הדגם של הישיבה הזאת כשהיא קמה, הוא בונה דגמים והוא בנה מלא דגמים בארץ כמו ההוא במרכז מבקרים בתחנת כח בחדרה, במצפה רמון במרכז מבקרים וגם כמה דגמים ממיני ישראל
חחח הישיבה הזו... פלא שראית את הזיקוקים את מרמות... אגב אבא שלי בנה את הדגם של הישיבה הזאת כשהיא קמה, הוא בונה דגמים והוא בנה מלא דגמים בארץ כמו ההוא במרכז מבקרים בתחנת כח בחדרה, במצפה רמון במרכז מבקרים וגם כמה דגמים ממיני ישראל
J jenngirl New member 20/5/04 #8 [:../images/Emo82.gif זה באמת נראה כמו בית מקדש! ומקרוב זה פשוט ענקי!