יש ודברים

יש ודברים

שלום לכולם יש ודברים ומילים הן מאד מאד מכאיבות , לא יעזור. אני בן אדם עם המון חוש הומור. אך גבולות זה חשוב. לצחוק על מותו של אילן רמון ז"ל בתוכנית, זה לדעתי פשע, כן פשוט פשע!!!!! ולגבי ח"כ רוחמה, כן כשראתה איך עושים צחוק מרצח ראש ממשלה, אפשר להבין את הכעס שלה, כי לדעתי גם לצחוק על רצח ראש ממשלה זה פשע!! ולא סתם פשע, אלא פשע נתעב!!! וזה לא סתימת פיות, כי לומר לאסף ה"מתוק" שלנו לא לצחוק על רצח או מוות זה לא פשע. ועכשיו בטח תכסחו אותי ותשמיצו אותי. אך רוצה לומר לכם שאני יודעת על בשרי מה זה שכול, וכמי שחווה את השכול ביום יום, לא מסכימה ולא אסכים שיעשו צחוק מרצח או התרסקות של איש חלל!!!!!! יום טוב נעים ורגוע לכולם.

NosiB

New member
למה לכסח אותך? :)

אני דווקא מסכימה איתך. הקטע עם אילן רמון לא היה במקום, וכך גם על רצח ראש הממשלה. לדעתי כל זה נובע משום שהוא חדש בתחום. למרות זאת, אין לה סיבה לתבוע אותו כי בסך הכל זה מה שכל הקומיקאים עושים, יורדים ומספרים בדיחות על הח"כים והאישים החשובים במדינה. אולי הוא עשה זאת טיפה מוגזם..אבל בכל זאת, הכל רק בצחוק. לגבי הרצח וההתרסקות את צודקת לחלוטין, בזה שאני ממש מסכימה.

NosiB היי.......

היי לך זה שאין לבן אדם ניסיון לא נותן זכות לעשות כעולה על רוחו. ואין סיבה לא לתבוע אותו, כי רק כך הוא ואחרים יבינו שרצח והתרסקות - מוות, זה לא נושא לצחוק עליו, בצחוק לא בצחוק זה לא משנה, יש לך מושג כמה אנשים בארץ נפגעו מהצחוק הזה?? ולא רק בני המשפחה, אלא כל אדם בעל דעה צלולה ורגש. מי ייתן וכל ה"חכמים" הללו יבינו את מקומם. תודה לך על תגובתך. יום טוב.

Y e d i d

New member
האיש אסף טיפש אבל גם רוחמה לא חכמה

רוחמה אברהם שיחקה לידיו. במקום להתעלם ולחכות עוד חודש עד שהתכנית תמות מוות טבעי, היא נתנה לה זריקת מרץ. חבל שאנשים לא חושבים.

shiri240

New member
אני מסכימה איתך נוריתי 42!!!

לכל דבר יש גבולות, אין ספק בכך! בתור בן אדם עם מוסר וערכים שגדלתי עליהם ובכלל בתור בן אדם עם רגשות, אני חושבת שאסור וצריך לאסור על מנחים כמו אסף הראל לצחוק על אנשים שנרצחו, אם זה בפיגוע טרור ובכלל. למרות שהוא רוצה להעלות את הרייטינג של התוכנית שלו,לא צריך לעשות את זה על חשבון רגשות של אנשים אחרים, שרואים או שומעים את התוכנית שלו ובטוחה שמכאיב להם לשמוע מה שהוא אומר. מקווה שמישהו יעביר את המסרים האילו ישירות לאוזניו של המנחה [אם יש או יהיה מישהו כזה] ושזה ילמד אותו לקח וזה לא יחזור על עצמו בחיים!!! המשך יום נעים וקסום לכולם.

Guy Schlesnar

New member
צביעות

אז זה בסדר שצוחקים ב"משחק מכור" על רון ארד,אבל אסור לצחוק על אילן רמון? זה בסדר שבחרצופים עשו מערכון על רבין אחרי הרצח,אבל אסור לכתוב סטיקר בתוכנית סאטירה? אפילו בארה"ב,ששם הצנזור יותר חמור ואנשים מתרגשים יותר מהר מאמירות,לא היו מייחסים לזה חשיבות גדולה כל כך. אז כן,יכול להיות שהקטע עם הסטיקר על רצח שרון היה קצת מוגזם. אבל בקשר לאילן רמון,זו פשוט צביעות. אם בתוכניות אחרות עושים כאלו דברים,ובאדיר מילר כלפי אסיאתים ושחורים חוגגת,למה כולם מזדעזעים רק מאסף הראל?

Guy

ברור שלא מקבלת שום צחוק על רון ארד. לא ראיתי משחק מכור, כי אם הייתי רואה, בוודאי שהייתי מגיבה. שום צביעות, יש גבולות גם בצחוק והומור וסטירה. על נרצחים ובכלל על מוות ,לא עושים צחוק. נקודה!!!

Guy Schlesnar

New member
יכול להיות שאת צודקת

אני פשוט מבקש שיווין. לא להתרעם על תוכנית אחת ותוכנית אחרת שעושה אותו הדבר בדיוק תצא מזה בלי שום תלונה.

למעלה