יש התפקדות בבארבי? בשישי?
C cowgirl Ms New member 13/12/05 #2 הרר הררר..../images/Emo80.gif שישי הקרוב? נראה, אולי יתחשק לי או משו.
M Mrs Bloom New member 13/12/05 #5 ../images/Emo153.gif|חמוס| מה בכורה? P: הם הופיעו שם מיליון פעם נראה לי :X
M M T A New member 13/12/05 #6 חחחחח נראה לי שהם הלהקה שהופיעה שם הכי הרבה.... זה כבר מתחיל להיות ליין כנסיית השכל בבארבי.
M moshit1 New member 13/12/05 #7 מה הקטע של ההקצנות? פעם לא מופיעים בכלל, ''בכורה'' נתת להם, ופעם ''ליין כנסיית השכל בבארבי''?.... אע?
מה הקטע של ההקצנות? פעם לא מופיעים בכלל, ''בכורה'' נתת להם, ופעם ''ליין כנסיית השכל בבארבי''?.... אע?
M M T A New member 14/12/05 #9 אוקיי... לאט. בפעם הראשונה זה היה ציניות,סרקזם. הרי זה ברור שהכנסייה הופיה שמה מלא אז זה היה בצחוק! בפעם השנייה זה היה הסבר בגלל שראיתי שאף אחד לא יודע מה זו ציניות... אירוני אה?
אוקיי... לאט. בפעם הראשונה זה היה ציניות,סרקזם. הרי זה ברור שהכנסייה הופיה שמה מלא אז זה היה בצחוק! בפעם השנייה זה היה הסבר בגלל שראיתי שאף אחד לא יודע מה זו ציניות... אירוני אה?
ש שירנציקן New member 16/12/05 #10 תהנו ותגידו לי איך היה!! אוףף.. יש הכנסייה ואחרי זה סנרגיה!! זה הולך להיות טוב.. ואני לא שם... ב עעע...
תהנו ותגידו לי איך היה!! אוףף.. יש הכנסייה ואחרי זה סנרגיה!! זה הולך להיות טוב.. ואני לא שם... ב עעע...
L leppard New member 21/12/05 #11 לגבי ההופעה בשישי רק לי נדמה שההופעה הייתה ממש קצרה, למרות שהיא הייתה מצויינת? למה רק שעה ורבע הופעה?
לגבי ההופעה בשישי רק לי נדמה שההופעה הייתה ממש קצרה, למרות שהיא הייתה מצויינת? למה רק שעה ורבע הופעה?