יש הריון!!!!!

mondani5

New member
יש הריון!!!!!

גיסתי החמודה שרצתה לשמש לי בעבר פונדקאית,לאחר לידת שיר ורון נכנסה לאופססיה להביא ילד נוסף (אחי בן 50 ויש לו 8 נכדים והתשיעי בדרך). אז הפסיקה את הגלולות מיד אחרי שהבנות נולדו וכל מחזור שקיבלה נכנסה לדיכאון והיום..........עשתה בדיקת דם נוספת וכנראה שהזרעים של אחי למרות שקיבל התקף לב ולוקח כדורים פצצו ביצית אחת .........ויש תשובה חיובית. היא מרחפת בעננים יש לה שלושה בנים ועכשיו נאחל לה בת, ואם לא מה טוב. אז גם אותה הדבקתי!!! לכן אני מאמינה בהצלחה של בנדה,שוש 6 ,אמונה 4 ובכל בנות הפורום. מזל טוב גיסתי היקרה.....חשבתי שאני סגרתי את מעגל הנכדים להורי המדהימים. אמא יקרה איזה בשורה טובה בדיוק בתאריך שעזבת אותנו 18.5. אוהבת אירית

מירבי*

New member
ניצחון החיים

זו ההוכחה שהחיים חזקים אירית, הבשורה המשמחת הזאת מוכיחה את זה יותר מהכל. מסרי מזל טוב ענק לגיסתך המתוקה.

mondani5

New member
אמונה 4

בקרוב אצלך ,יפיפיה שלי,כולנו בסוף נהיה אמהות ,זה התזה שלי, ואני כל כך בטוחה בצידקתי ,כל זוג שהלך עד הסוף על הליך פונדקאות ולא נשר באמצע הפך להיות הורה מאושר!!!! את מאמינה שדיברנו בכזה כיף במוצאי שבת בהגיעי מאילת ודקה אחרי זה אני מוצאת עצמי מטפלת בהרצחו של בן דודתי ואשתו!!! אוהבת אותך ותמצאי זמן לקפוץ עם בעלך. אירית

בנדה1

New member
איריתוש, האופטימיות שלך מדהימה.

איך החיים זה מעגל, אחד הולך אחר בא. לא שיש בזה נחמה כי אין נחמה למוות בטרם עת אולם מעגל החיים ממשיך. שיהיה לגיסתך מזל טוב, לדודתך נחמה ולבנותיך חיבוק ונשיקה.

למעלה