יש הרבה דגים בים...

יש הרבה דגים בים...

כן את המשפט הזה שמעתי פעם אחת יותר מידי.... אז רקע היה לי חבר עד לפני שבוע הינו הרבה זמן ביחד אפילו יותר מידי.... וההרגל הורג אותי פתאום לישון לבד... ואין עם מי להתכרבל...וכול הרגעים הקטנים ולא המשמעותים "תופסים" משמעות... היה צדק בזה שנפרדנו אבל עדיין זה כואב יותר כואב שהוא פשוט זורק את כול הקשר הארוך שפשוט קשה לי לקלוט את זה למרות שעברה לי האהבה וכוח הרגל שולט...אני מנסה להעסיק את עצמי בכול מיני דברים כי להרפות ממחשבות.. אבל בלילות אני פשוט מרגישה ריקנות... יש לכם אולי הצעות ללשכוח אהבה ראשונה..פשוט להפסיק לחשוב על כך ולהמשיך הלאה...

get well

New member
זה קשה..אבל..

אני אתן לך עצה פרקטית!! חפשי מישהו אחר... אולי זה לא יהיה אותו דבר אבל לפחות יעביר לך את העצבות שבליהיות לבד ותראי שבעצם יש יותר טובים מחבר שלך לשעבר...

אן מרי17

New member
../images/Emo14.gifלדעתי

זה ממש נכון מה שגט וול אמרה, ברגע שיש עניין רומנטי חדש אז ההתרגשות חוזרת והקשר הישן נשכח אבל במקרה שלך זה ממש לא ישן. שבוע אחותי! ובגלל זה עצתי לך היא, תעסיקי את עצמך. תעשי דברים תהיי פרודוקטיבית ובכלל לא יהיה לך זמן אל הקשר שמת וכל הזמן שלך יוקדש לדבר הבאמת חשוב שהוא את. תחכי קצת, זה נשמע ממש קלישאה אבל זמן מרפא הכל. . .

s16

New member
אז זהו

שלמצוא פתרון בקשר חדש זאת לא בדיוק התשובה. בן אדם לא משנה מי הוא צריך לדעת להתמודד עם להיות לבד בחיים, מה זה אורמ על בן אדם שהוא לא יכול להיות לבד וצריך להיות ל הזמןו בקשר כדי שלא יהיה לבד ובודד?????? תנסי להתמודד עם הבדידות, תצאי עם חברות תעשי משהו אבל אל תמהרי לקשר!!!

s16

New member
וחוץ מזה שבוע לבגבר על קשר

ארוך באמת לא מספיק

למעלה