יש הקרנות!!!

android

New member
יש הקרנות!!!

מחר(יום שלישי ה24.12.02) ההקרנות חוזרות לאוניברסית תל-אביב ההקרנה תחל בשעה 18:45 והפרק הראשון שיהיה הוא basics part 1 מוויאג´ר(תחילת עונה 3...) והפרק השני יהיה barganing part 1 מבאפי קוטלת הערפדים (תחילת עונה 6) מחירים לחברי מועדון סטארבייס 972 5 שקלים ללא חברי מועדוןסטארבייס 972 10 שקלים לחברי אגודת הסטודנטים של תל אביב חינם הוראות הגעה למגיעים משער דיונון(איך להגיע לאוניברסיטה זה כבר יותר מהמקום שיש לי לכתוב ויש יותר מדי אפשרויות...) שער דיונון הוא השער שעל יד חנות דיונון.... תלכו ישר ישר ישר ישר ישר עד שתגיעו לבניין בשם שנקר.... תיכנסו לבניין ותפנו ימינה.... תחפשו את האנשים המוזרים או שלט שכתוב עליו "אולם לב".... מקווה לראותכם

reformy

New member
Basics I הוא בסוף עונה 2 למעשה

אבל לא נתווכח על זה. גם לא פרק כזה טוב, אם כבר.

android

New member
בלי קשר לטוב או לא טוב

סטארבייס 972 כבר הקרין את עונות 1,2 אז עכשיו הוא מגיע לשלוש(וזה שזה סוף עונה שנייה אני יודע את זה אבל BASICS 2 הוא תחילת עונה 3...)

TOMPARIS

New member
ההקרנות מתאימות למי שאין לו יס

לי יש יס, והפרקים הללו שודרו כבר פעמיים, עוד 3,4 חודשים יס גומרת לשדר את ויאג´ר כלומר תגמור את שידור כל פרקי הסידרה.

Mnementh

New member
לא נכון...

הם משדרים את עונה שישית מה שאומר שזה לא רלבנטי לאף אחד, כי אלו שראו את זה בצורה לא חוקית כבר ראו את זה, ואלו שלא רואים כרגע את עונה חמישית ולכן למה שיהרסו להם את כל העונה ושיילכו לראות את העונה השישית. ועונה שלישית ב-VOYAGER זה באמת לא כזה שווה... יש כאן דפיקות מסוימת.

TOMPARIS

New member
גם אם אתם מקרינים תקרינו יותר לפי..

הסדר. מי שלא ראה את העונה לא יבין שהפרק בייסיקס קדם לסוקרפיוס ואיך לקס יש שיער ארוך ואחרי זה "הפאה" שלה. נוסף תמונה שלה מהסרט אמריקה איקס

android

New member
אנחנו מקרינים לפי סדר

המעודון הקרין את עונות 1,2 ועכשיו הגיע תור 3... נשדר אותה לפי הסדר ובסופה סקורפיון....

android

New member
גם השבוע יש הקרנות

מחרתיים(יום שלישי ה31.12.02) ההקרנות ממשיכות באוניברסית תל-אביב ההקרנה תחל בשעה 18:45 והפרק הראשון שיהיה הוא basics part 2 מוויאג´ר(תחילת עונה 3...) והפרק השני יהיה barganing part 2 מבאפי קוטלת הערפדים (תחילת עונה 6) מחירים לחברי מועדון סטארבייס 972 5 שקלים ללא חברי מועדוןסטארבייס 972 10 שקלים לחברי אגודת הסטודנטים של תל אביב חינם הוראות הגעה למגיעים משער דיונון (שער דיונון הוא השער שעל יד חנות דיונון) תלכו ישר ישר ישר ישר ישר עד שתגיעו לבניין בשם שנקר.... תיכנסו לבניין ותפנו ימינה.... תחפשו את האנשים המוזרים או שלט שכתוב עליו "אולם לב".... P.s. ניב יש דרך שבמקום שכל שבוע אני אפרסם הודעה חדשה זה יהיה או בטאג ליינס או משהו כזה כדי שכולם יראו?

למעלה