טוב
L La Gamba New member 7/6/03 #1 יש! הקיץ מתקרב! אז מה לעזאזל אני עושה בהוד השרון? באמת, יש מה לעשות בהוד השרון בקית? אני באופן אישי נוסע לצפון למשך חודש.
יש! הקיץ מתקרב! אז מה לעזאזל אני עושה בהוד השרון? באמת, יש מה לעשות בהוד השרון בקית? אני באופן אישי נוסע לצפון למשך חודש.
S Super Death New member 11/6/03 #82 שאלה אם נמשיך להגיב להודעה הזאת וההודעות שלנו כל פעם יצטמצמו אז בסוף הם יאכלו את הפרסומות?
T Thanos New member 11/6/03 #86 קדימה לחסל את הפרסומות! נראה לי שצריך לכתוב מלא אז אני אכתוב הרבה. בקיצור כולנו נמצאים במאטריקס אז זה לא ממש משנה אם אני אהרוג מישהו כי הוא בכלל לא חי אז בואו לעשות מוות המוני לכל מיני אנשים כי זה יהיה מבדר ביותר.
קדימה לחסל את הפרסומות! נראה לי שצריך לכתוב מלא אז אני אכתוב הרבה. בקיצור כולנו נמצאים במאטריקס אז זה לא ממש משנה אם אני אהרוג מישהו כי הוא בכלל לא חי אז בואו לעשות מוות המוני לכל מיני אנשים כי זה יהיה מבדר ביותר.
A ApA1800 New member 11/6/03 #83 חחח... שיהיה... לא כזה עקרוני ד"א... בבי"ס נגיד, אתם רק יורדים אחד על השני כל היום?
א אילן רמון הגבר New member 11/6/03 #90 זה לא יכול להיות אליה זה חייב להיות עליה. ואנחנו צוחקים גם על ליעד כי הם תאומים.