יש הנהגה???

youvall

New member
יש הנהגה???

מפלגת העבודה מתנהגת היום כמו ההידרה המיתלוגית... ברגע שמנהיג אחד נעלם-שניים אחרים צצים! אין ראש אחד! יש סה"כ 19 ח"כים ומתוכם בערך 19 רואים עצמם במועמדים לראשות הממשלה בשלב זה או אחר. אם מפלגת העבודה חפצה בחיים עליה למהר ולבחור במנהיג, מישהו שיאחד סביבו את שברי המפלגה, ולא כמו מצנע, גם יקבל תמיכה מהמפלגה וגם יציג את עמדות המפלגה ולא את עמדת מר"צ. הנהגה עכשיו!

ש

שלמה איזקסון

Guest
צודק השאלה היא רק מה נעשה בנידון?

youvall

New member
מה נעשה בנידון???

נידרוש כאן ועכשיו ועידה נוספת שתתצטרך לאשר מחדש את הארכה של פרס... הנוער יקום בגלוי ויגיד "לא!" להאכרת הכהונה של פרס! נגייס ח"כים(מתן,דני,איתן) שיתנגדו נמרצות להארכת הכהונה!!!! נדרוש מהמפלגה קיום בחירות ליו"ר קבוע, ליו"ר שיהיה המועמד שלנו לראשות הממשלה!!! רק אם יתיקמו עכשיו בחירות, רק אם הועידה תצביע אי-אמון בפרס, רק אז נוכל להוות אלטרנטיבה לשלטון המושחת של הליכוד ולשלטון השקרי והצבועי של שינוי!

ש

שלמה איזקסון

Guest
הצעתי בפורום יו"רים לפני הועידה ש..

הנוער יתערב בנושא וידרוש עריכת פריימריז קבועים ליושב ראש המפלגה והיתה הצבעה והרוב הצביע נגד הם החליטו שאסור לנו להתערב בסוגיה כזאת......): ורוב חברי הכנסת שלנו תומכים בפרס כי זה נוח להם להסתתר מאחוריו ואחף אחד מהם לא מוכן כרגע להתמודדות על ראשות המפלגה חוץ מוילנאי ולכן הם נגד

youvall

New member
מתן בעד בחירות!

איתן בעד בחירות! את דני אפשר להביא אלינו! אולי גם את דליה וקולט... לגבי הנוער, זה מטומטם!!! הנוער חייב לקחת עמדה,אנחנו לא יכולים להיות פרווה כזה ולא להגיד בגלוי כן לפרימריז או לא לפרימריז!!! תעשה לי טובה, כיוון שאני כבר לא יו"ר, ובאופן תאורטי גם לא פעיל, תציע יחד עם אור,עמיר ובטח יהיה עוד איזה יו"ר שיצטרף עליכם בפורום הבא להחליט האם אנחנו מנסים לקצר את הכהונה של פרס ע"י דרישה להצבעת אי-אמון בפרס וקיום בחירות מיד ליו"ר המפלגה!!!

ש

שלמה איזקסון

Guest
מתן בעד ואיתן בעד אבל לגבי יתום אני

בספק ודליה בעד פרס היא מקורבת לו וכמו כל האחרים המצב הנוכחי נוח לה והיא רוצה את פרס כיושב ראש זמני לעוד הרבה זמן לצמערי.....באשר לנוער זה מסובך אבל אפשר לנסות לעשות משהו בנידון אבל אני ממש מבקש שתחזור גם אתה לפעילות זה ממש ממש חשוב:)

youvall

New member
הסיבות שבגללן עזבתי...

ידועות לדנה,לנדב,לאור ולרדמן! דני אני ממש לא בספק, אני בטוח שאפשר להביא אותנו אלינו! אם לא דליה, אני בטוח שאפשר לצרף עוד אנשים אחרים כמו בוז'י ואחרים!

למעלה