יש המלצות? אני מחפש נגנים או אלבומים (ג'אז) שבהם עיבודים לשירים ישראלים או לסטנדרטים. יש המלצות?
N Nimrod28 New member 28/4/07 #1 יש המלצות? אני מחפש נגנים או אלבומים (ג'אז) שבהם עיבודים לשירים ישראלים או לסטנדרטים. יש המלצות?
E elich New member 29/4/07 #2 כנס שיר העמק - שלישיית הכהנים באלבום ONE שיר השומר - דניאל זמיר באלבום - אמן אני לא מצליח לזכור עוד
ג גל אור New member 30/4/07 #3 יש גם את זה ../images/Emo26.gif http://www.tzadik.com/index.php?catalog=7169
ת ת ל פ י ו ת New member 1/5/07 #6 יש גם.... עיבודים לשירים ישראלים: אבישי כהן אלבומים ראשונים של עופר פורטוגלי תקליט ישן של אלברט פיאמנטה תקליט עוד יותר ישן של סטו הכהן עם רימונה פרנסיס מה הכוונה "סטנדרטים"? נגנים ישראלים המנגנים סטנדרטים? לא ברור...
יש גם.... עיבודים לשירים ישראלים: אבישי כהן אלבומים ראשונים של עופר פורטוגלי תקליט ישן של אלברט פיאמנטה תקליט עוד יותר ישן של סטו הכהן עם רימונה פרנסיס מה הכוונה "סטנדרטים"? נגנים ישראלים המנגנים סטנדרטים? לא ברור...
ת ת ל פ י ו ת New member 2/5/07 #8 כמעט בכל אלבום תמצא... כל נגן ג'אז באשר הוא ניגן סטנדרטים. אם אתה מחפש גישה או סיגנון ספציפיים - זה ימקד את התשובה.
כמעט בכל אלבום תמצא... כל נגן ג'אז באשר הוא ניגן סטנדרטים. אם אתה מחפש גישה או סיגנון ספציפיים - זה ימקד את התשובה.