יש המלצות?!

like_hell

New member
יש המלצות?!

מישהו יכול להמליץ לי על דיסק של פנתרה ,או של DREAM THEATET (יש לי כבר את SCENES FROM AMEMORY,ואת FALLING INTO INFINITY) או של NOFX למי ששומע פאנק...

ת8ודה שהמלצת עלי

חוץ ממני גם יש את ההופעה החיה שלהם ... once in a life time אבל אני משוחדת על הלהקה ולדעתי כל הדיסקים שלה טובים אחד אחד

epitaph

New member
לי יש רק שני דיסקים שלהם...

שלושה דיסקים אם את מחשיבה את העובדה שיש לי את images&words פעמים ושניהם מקוריים.

.Metal_F

New member
אמממ....

פנתרה - אני ממליצה על Cowboys from Hell או Vulgar Display of Power (תסיימי עם אלה , נמשיך). דרים ת´יאטר - images&words אכן מומלץ, אני אישית מאד אוהבת את Awake. NOFK - אכן Punk In Drublic מומלץ, וגם Heavy Petting Zoo. מהחדשים יותר...The Decline.

untitled

New member
יש עכשיו בתקליטיה

את images & words (המבצע של שלושה דיסקים 100 שקל) אני אישית מתכוון לקנות אותו שם, יחד עם אחד הדיסקים של לד זפלין כנראה, וגם את דיסק הפסקול של ה blues brothers, שאני אישית לפחות נורא אוהב

epitaph

New member
שם אני קניתי את images&word../images/Emo13.gif

יחד איתו קניתי את workingman´s dead של גרייטפול דד ואת dookie של green day.

sOrCeReSs

New member
אני

לא קניתי.. קנו לי! חה.. כלומר אח שלי קנה לעצמו.. והוא עדיין לא יודעת שזה אצלי איזה חודש :)

בןלי

New member
אני

קניתי את דרימ לד זפלין ופיית נו מור - ANGEL DUST. האחרון פשוט הפתיע אותי לטובה - דיסק פשוט ענק ומומלץ.

Bodom-child

New member
בתור אחד

שניסה לשכנע אותנו כאן שלימפ ביצקיט ולינקין פארק הם טובים זה שיפור מצוין......

בןלי

New member
סליחה?

תחזור בבקשה לנושא הקודם(שהעלתה יעל פלויד). אתה בכלל לא מכיר אותי או את המוזיקה שאני שומע. במקרה אני אוהב את לימפ ביזקיט(הראשון בלבד) ואת הסגנון של לינקין פארק. זה כזה חטא? בנוסף אני שומע דרימ, TOOL GNR DISTURBED DR.DRE STING ועוד המון אומנים שונים ומגוונים שהמוזיקה שלהם מוצאת חן בעייני.

like_hell

New member
אמממממ

יש לי את ...cowboys from hell, vulgar התכוונתי לקנות יש עוד משהו..?

ed547

New member
ב awake חסר רגש.. והרבה

אבל מבחינה טכנית הוא מהטובים שהם הוציאו ובהחלט מומלץ..
אם אתה רוצה משהו זול יותר תקנה את a change of sessions שכולל חוץ מהשיר של ה-23 דקות המעולה גם כמה קאברים נחמדים(במיוחד מומלץ הקאבר של דיפ פרפל) לי עלה 49 שקל ואני עדין שומע אותו לפעמים..

למעלה