יש המלצה? לרופא נשים שמקבל דרך מכבי שיש לו אוטראסאונד, לא מחכים המון זמן, במקום אסתטי ונעים??
פ פעם ראשונה בים 1 New member 7/5/06 #1 יש המלצה? לרופא נשים שמקבל דרך מכבי שיש לו אוטראסאונד, לא מחכים המון זמן, במקום אסתטי ונעים??
M Miss Lagotte New member 7/5/06 #2 לא הגזמת עם הדרישות?../images/Emo6.gif ואם תמצאי- אל תגלי לאף אחת....
E efratcn New member 7/5/06 #4 רופאה מעולה ברחובות!! ד"ר יבגניה מזור. עם כל הדרישות שפירטת!! איך אני ??
ה האמא הפולניה New member 7/5/06 #5 באיזה קופ"ח את?../images/Emo101.gif יש לי ברחובות אם את מעוניינת.
פ פעם ראשונה בים 1 New member 7/5/06 #6 טוב, קבעתי תור אצל דר, קרלוס דר' קרלוס רוזנברג, למישהי יש משהו שאני צריכה לדעת????????????? אני יודעת שאני נודניקית אבל זה יהיה הרופא ה-3 מאז שנכנסתי להריון
טוב, קבעתי תור אצל דר, קרלוס דר' קרלוס רוזנברג, למישהי יש משהו שאני צריכה לדעת????????????? אני יודעת שאני נודניקית אבל זה יהיה הרופא ה-3 מאז שנכנסתי להריון
ה הירוקה New member 7/5/06 #8 ממליצה בחום על דר' קנטי העניין שהוא מנתניה אבל בשבילי היה שווה את הנסיעה מקצועי, חם ובעל אולטרסאונד במשרד. חוץ מהמזכירה שלו שלא נחמדה במיוחד..
ממליצה בחום על דר' קנטי העניין שהוא מנתניה אבל בשבילי היה שווה את הנסיעה מקצועי, חם ובעל אולטרסאונד במשרד. חוץ מהמזכירה שלו שלא נחמדה במיוחד..