יש! המחזור הגיע!

יש! המחזור הגיע! ../images/Emo13.gif

אל תחשבו שאני משוגעת... אחד הדברים הנוראים ביותר, שזכורים לי מהסיבוב הקודם, הוא השלילי (על המקל, בבדיקה, איך שאתם רוצים...) ואח"כ הציפיה הארוכככככככככה למחזור שאולי יגיע, ואולי לא ואולי סתם יתעתע. אז אם כבר שלילי (כן, יש אותו גם בכתב
), שיהיה בתנועה - כי התחלה של המחזור אומרת שמתחילים גם חודש (או יותר...) חדש של נסיונות, והתחלה חדשה זה דבר טוב, במיוחד לאור ה
שמסתובבים פה בימים האחרונים. אז יאללה, לחתירה! מי באה איתי?

גם זה משהו...

אם זה לא הריון, אז לפחות שיגיע המחזור ואפשר יהיה להתחיל את האיקקלומין. מחכה לשמוע על הריון האיקקלומין השני שמתפתח לו והפעם - בנסיון הראשון!
חנה

באאבו

New member
גורגו, את נהדרת!../images/Emo6.gif

איזה יופי של הודעה אופטימית. את כל כך צודקת, גם לי, תמיד הרבה הרבה יותר קל לראות את מהחזור מגיע מאשר לראות שלילי-לי... מדהים כמה שאנחנו מתוכנתות, אה? יופי, אני שמחה שאת ממשיכה לחתור במרץ. שיהיה בהצלחה, יקירתי, ושהחודש, זה יהיה החודש.. (לא יכול להיות שלא) באבו

מרב.

New member
לא משוגעת, פשוט דבקה במטרה ../images/Emo3.gif

ודרוש מחזור מהיר להתחלה חדשה וחלקה, וכדי שנוכל להגיד "היום הראשון למחזור הוא היום הראשון להריון..." בהצלחה, מרב

..נעמה

New member
תקחי גם אותי לחתור../images/Emo92.gif

המכשפה לא רוצה לבוא אליי. בהצלחה שיהיה לך!!! מקווה להצטרף בקרוב

נועם@בת

New member
אני מצטרפת, יש מקום לידך?

או שזה מחולק למחלקת פולציסיטיות ומחלקת מגיבות עלובות- כל אחת לחוד. יאללה, קדימה לחתור בתנופה, תחזירי עטרה ליושנה, ותעשי לנו את ילד השני לפורום
ואל תשכחי שאת גם אמורה להנות מזה, לא רק לעשות מזה ילדים
נועם

למעלה