יש. הילדון לראשונה הלך לחבר ונשאר שם לבד

• פותח הנושא lb4
  • פורסם בתאריך

lb4

New member
יש. הילדון לראשונה הלך לחבר ונשאר שם לבד

אפילו לא עליתי לראות מה ואיך הבית. אפילו בשביל ליסוע לאסוף אותו הדפסתי עכשיו מפה. סתם בספונטני הוא רצנה ללכת לילד מהגן. האב ישר הודיע לי שאבוא לאסוף בין 1900 ל1930 . אפילו רמיזות שלי שאעלה לראות אם הוא מסתגל די בוטלו. כיוון שהוא נראה לי אחלא והילדים היו גם מבסוטים לגמרי. נכנסתי לאוטו ונסעתי. היום הייתה עוזרת. הבית מצוחצח. הילדון איננו. מה עושים ? איפה המאהבים כשצריכים אותם ?

עכשיו צ'מעי פטנט

נכון שאמרת שאת רוצה אולי בית גדול יותר? תכניסי עוד פריטים לבית, תמלאי אותו עד אפס מקום, ותתחילי להוציא.... יהיה לך בית "חדש", מרווח, המממון מקום....
כה זה כשמתרגלים ללו"ז צפוף, שבו אנחנו מתמרנות מה שאחרים לא מצליחים אפילו לדמיין.... הפסקה של שעתיים לעצמנו- מותירה אותנו משתאות על הפלא "כמה זמן פנוי יש לי......"

אורora

New member
מברוק

ברוכה הבאה לחיי החופש. לפני שתדעי כבר תתחנני לפניו שיבלה איזה שעה בחברתך
מה עושים? רגליים למעלה. קפה. ספר טוב. נהנים....איזה כיף קצת שקט.

דש1דש

New member
../images/Emo6.gif יפה לך!!!! מקווה שניצלת את הזמן כהלכה

בהחלט יש ימים כאלו שפתאום מתפנה אחר צהריים - מאחלת לך הרבה כאלו!!! אפילו סתם לשבת עם כוס קפה קר וספר טוב - לנצל למען עצמך את הזמן, וכשתתרגלי - תוכלי לטפח את המאהב ההוא

ג e ש e ם

New member
נו, אז איך?

איך בילית? איך בילה הילדון? אני תמיד שמחה שהבנות מתפזרות ביום ניקיון - ככה מאריכים אותו קצת..

שאלת את שאלת השאלות...

כלומר, נדמה כאילו המאהבים נמצאים תמיד רק כשלא צריכים אותם
מקווה שעבר לך בנעימים למרות זאת.

catנוע

New member
נו, אז איך היה?

איזה כיף לך! חבצלת עדיין לא מסכימה להשאר בלעדי בבתים שהיא לא מכירה. אני מאוד מקווה שלא סידרת את הבית וכאלה במקום להרים רגליים ולקרוא ספר

Lucy4

New member
אצלי לא רק שהיא מסכימה

אלא כשאני באה לקחת אותה זה יותר מבט של....."מה את עושה פה בכלל".... אתמול הייתי חייבת להתארגן על בייביסיטר שתיקח אותה מהגן ניסיתי כבר לפני שבועיים..יש לי ישיבה חשובה פעם ב6 שבועות לערך....זאת שאיתה באופן קבוע התחילה ללמוד ( סוף סוף ואני שמחה עבורה ) ובהירכייה הבאות אחריה הן הסייעות בגן למרות המחיר המופקע....ושתיהן לא יכלו....בייביסיטר של מישהי מהגן הסכימה לקחת את שתיהן ביחד...ביום שבת הסתבר לי שהיא חולה ולא יכולה...לשמחתי האמא התנדבה.... ולקטנה שלי ממש לא היה משנה....למרות שהבטחתי לה את X שהיא לא רק בייביסיטר היא גם מעבירה חוגים בדיאדה ודמות נאהבת על ידי הילדים....הקונה פתוחה להצעות חדשות שמשתנות...בגיל 3 היא הודיעה לי שהיא רוצה לישון אצל חברה X.....זה החזיק מעמד עד 12:00

ג e ש e ם

New member
יפה לה.

כל עוד הידידותיות הזו מכוונת רק לאנשים מוכרים ו/או מאושרים ע"י אמא. תהני. זה מאוד נוח. וקומבינות כאלו של חברים במקום בייביסיטר זה נוח וחסכוני ומוצלח. חבל רק שמשום מה אצלי אני תמיד בצד השני (זה שאוסף "ילדים עזובים")

Lucy4

New member
איפה את גרה? ../images/Emo13.gif

ברור שמאושרים... ובהחלט חסכוני :)

דש1דש

New member
אחותי! איכשהו יוצא שגם אני רק באוספים

כולל הורים שמתקשרים 5 דקות לפני שאני יוצאת אם אני יכולה להסיע את הילד שלהם הביתה (מהגן של הקטנה שנמצא בישוב אחר*) האמת - מאחר ואני תמיד מסכימה בשמחה - למה לא? אם אני יכולה לעזור והאמת שאני לא משתמשת - כי הבנות שלי בדרך כלל רק רוצות אצלן וממעטות ללכת לאחרים
אפילו הקטנה התחילה להדבק בזה מהגדולה

נוRית

New member
נשמע נהדר!!!

שמחה שהצלחת להנות - זה בטוח לא פשוט כשפתאום כלכך שקט (מזכיר לי את הימים הבודדיחם של סוף חופשת לידה, כשהבנות (כל אחת בתורה) כבר היו במעון, ואני הייתי בבית, וכל הזמן דמיתי לשמוע אותן בוכות, דימיתי לראות את העגלה זזה, ועוד... כבר כמעט חמש שנים שאני לא זוכרת אחה"צ בלעדיהן, אלאא ם כן אני בעניני עבודה, אבל לא מצב שאני בבית והן לא...)

למעלה