יש היום- בשעה תשע בVH1 ספישל גראנג´, ובכלל יש השבוע המון רוק בערוץ הנ"ל
H Hairspray Queen New member 12/1/03 #1 יש היום- בשעה תשע בVH1 ספישל גראנג´, ובכלל יש השבוע המון רוק בערוץ הנ"ל
F FlamMAble New member 12/1/03 #3 פעם ראשונה שאני רואה היה קשה... מי שראה מההתחלה.. ראו תמונות של הגופה של קורט עשה לי רע לראות אותם וחוצמזה בכל פעם שהראו תמונה של קורטני עשו זום אין זום אאוט מלא פעמים וזה היה מפחיד. אוך.. ופרנסיס- איזה ילדה יפה
פעם ראשונה שאני רואה היה קשה... מי שראה מההתחלה.. ראו תמונות של הגופה של קורט עשה לי רע לראות אותם וחוצמזה בכל פעם שהראו תמונה של קורטני עשו זום אין זום אאוט מלא פעמים וזה היה מפחיד. אוך.. ופרנסיס- איזה ילדה יפה
L lifes sucks New member 13/1/03 #5 כן ראיתי אותו פעם אחת הספיק לי.. כי היה באמת קשה לראות את כל הקטעים עם קורט...ואיך שהקריין דיבר..מה הוא אמר עליו...מרגש .. אבל לא ממש הראו את הגופה, אף פעם לא הראו את כל הגופה,
כן ראיתי אותו פעם אחת הספיק לי.. כי היה באמת קשה לראות את כל הקטעים עם קורט...ואיך שהקריין דיבר..מה הוא אמר עליו...מרגש .. אבל לא ממש הראו את הגופה, אף פעם לא הראו את כל הגופה,
H Hairspray Queen New member 13/1/03 #6 טב, נו... את צודקת, קצת בכיתי כשראיתי אותו.... אבל זה תמיד טוב לראות את קורט... בקטעים עם הגופה פשוט לא הסתכלתי. אם כבר- ראיתם את "מאחורי המוסיקה הדפוקה" של קורטני? דבר ענק!
טב, נו... את צודקת, קצת בכיתי כשראיתי אותו.... אבל זה תמיד טוב לראות את קורט... בקטעים עם הגופה פשוט לא הסתכלתי. אם כבר- ראיתם את "מאחורי המוסיקה הדפוקה" של קורטני? דבר ענק!