יש היום שירותרום 2004!

Shaolin Kid

New member
יש היום שירותרום 2004!

יש היום שירותרום 2004! שידור בערוץ מקומי של הוט 25 ובערוץ הפתוח ביס ושידור בערוץ 2(אם אני לא טועה,כלומר חוץ מהשידור בערב!) איזה יפה זה,לראות את השדרני בטלויזיה!

dudube

New member
ייאמר לזכותה של אילנה דיין

שהציבה בפני הרמטכ"ל שאלות נוקבות בשעה הראשונה של השירותרום, ולא השתתפה בחגיגת הדבק והסכרין שהשתלטה על השידור בשעות שאחרי.

רק חבל מאד שהיא שכחה

את הכתבה שהיא עצמה עשתה על השחיתות באגודה למען החייל לפני מספר שנים....ואחכ היא עוד משתפת פעולה במבצע הזה

ואם היא עשתה כתבה על שחיתות ??

לפני כמה שנים!!! זה אומר שהיא לא יכולה לגייס את כוחה ואת דמותה הרדיופונית המאוד רצינית לגיוס תרומות לחיילי צה"ל? אז גם אמרו בעבר שהיו שחיתויות באגודה למלחמה בסרטן ובעמותות נוספות? בגלל זה חולי הסרטן לא יזכו לקבל את תרומות הציבור הכל-כך חשובות ? איזו מן גישה עקומה זו? אני בטוח שהמטרה החשובה עולה בכמה מידות על העובדה שבעבר מתי שהוא היתה שחיתות באגודה למען החייל..

הפרסום ברדיו עובד...

27,000,000 ש"ח נאספו במהלך כל יום השידורים המיוחד הזה. עד לשעת שידור המשדר בשידורי 'רשת' של ערוץ 2 נאספו כ- 16,000,000 מיליון ש"ח. כנראה שהפרסום ברדיו (ובטלוויזיה הקהילתית) באמת עובד, אה?!

27 מיליון ש"ח נאספו כמה מתוכם ילך

למימון המשכורות המנופחים של מנהלי האגודה לדעתכם? ו"להוצאות שוטפות" נוספות? סליחה אבל כאשר מדובר במערכת ביטחונית כמו צה"ל שהיא בעלת התקציב הגדול ביותר במדינה אני לא רואה סיבה שאותה מערכת לא תממן את כל הפעילויות שעושה או אמורה לעשות האגודה למען החייל. מלבד זה, אני דוגל בלתרום את "המוצר" עצמו ולא כסף לקניית המוצר מחשש כבד שמתוך הסכום שאני אתה וכל אחד אחר נותן, אחוז גבוה מאד הולך לכיוון "הלא נודע" נ.ב. השחיתות שהיא ומבקר המדינה חשפו קשורה למי שעמד עד לא מזמן בראש האגודה למען החייל תת אלוף במיל רמי דותן והיא לא ראתה כל סיבה שלא להתלקק לבחור גם בשירותרום הקודם כשהוא ישב לידה. אז יש 2 אפשרויות: א. היא טעתה בתחקיר והתנצלה קבל עם ועדה, וזה לא קרה ב. הצביעות חוגגת. מה יותר טוב מלראות ולשמוע מגישת תוכניות טלוויזיה ידועה "מתנדבת" ליום השירותרום ואוספת תרומות לחיילי צהל היקרים

למעלה