יש היום פרק?

Indiman1

New member
היה פרק. פרק מוזר למען האמת..

וזה היה ממש אבל ממש מוזר - הפרק התחיל בלי שום קשר לפרק הקודם ששודר שהייתי בטוח שבערוץ 2 התבלבלו ושמו פרק מאוחר יותר. זה התחיל בסצינה שבה סטפני במשרד של טיילור ואח"כ קריסטן וזנדה באחוזה של רידג' (??) מאיפה הם באו פתאום ??
רק כשראו את ברוק ואריק ושהם דיברו על ליל אמש הבנתי שזה כנראה באמת הפרק שצריך להיות.. בכל מקרה הפרק ממש עסק בניתוח אופי שעשו לסטפני ועל כל היריבות שלה מול ברוק. ממש כמו שעשינו אנחנו!!! איזה מגניב ! צירוף מקרים משעשע.. אהבתי את ההזיה של סטפני, חבל שהיא לא הייתה אמיתית..
. בכלל, שמתם לב שבזמן האחרון יש יותר מידי הזיות בסדרה ? ואהבתי את הפלשבקים על ברוק. היה נחמד לראות אותם - ממש סיכום יפה של "הברוק"
ולנושא קריסטן וזנדה - מה הם קשורים פתאום ?? וכל עניין האידס (זה שוב חזר לאופנה - לדבר על נושאים חינוכיים ?? ממש כמו שהיה עם הטביעה של הופ, הבשריפה וכו') וחוצמזה, אריק חרמן אש על ברוק ורואים עד כמה ברוק סובלת, המסכנה.. איך היא מתה להתחפף משם.. חחח.

Mikel20

New member
זוהי סנונית ראשונה

תקופת היובש עומדת להיגמר ומה שראיתם היום זוהי תחילתה של עלילה נהדרת, אתם ממש הולכים להנות בשבועות הקרובים כמו שלא נהנתם מזמן. אז תודיעו לכל מי שפרש שאחרי תצוגת האופנה של תומאס השבוע שיחזור ומהר!

rachelMcfadden

New member
../images/Emo185.gifדווקא אני לא ממש סבלתי

בפרקים האלה... הם היו נסבלים
ואתה אומר שהולך להיות יותר מעניין?? יאאיי

Indiman1

New member
יש!!

בהחלט נראה כאילו שינו שם פאזה.. מתמקדים יותר מדי על סטפני. מעניין...

S c a r l e t t

New member
אוף לא ראיתי../images/Emo10.gif

אני ואמא שלי היינו בטוחות שאין פרק אז היא אפילו לא בדקה, איזה באסה! נשמע שהיה פרק טוב דווקא... לפחות אני מתנחמת בזה שתקופת היובש מגיעה לקיצה, משבוע הבא מתחיל להיות מעניין!! ומייקל, על אחריותך אם לא

גם אני נהנתי מההזיה של סטפני..../images/Emo3.gif

ואני חושבת שסטפני בהחלט יכולה לשמח
- ברוק לא ניצחה אותה -ברוק אומללה אמיתית ממש כמו נערת ליווי ששוכבת עבור כסף בלי טיפת הנאה כך היא נכנעת ליצריו המוגזמים של אריק(הוא מוציא שם רע לזקנים חרמנים אריק הזה...
) אז נכון שאת לבד עכשיו סטפני ובעלך מתחרמן מברוק המדהימה-אבל בינינו גם כשהוא היה נשוי לך ואולי עשיתם "אהבה"הוא גם חלם וחשב על אהובתו הצעירה .היפה.והרעננה..... ואני בהחלט מקווה שיגיעו פרקים מעניינים אני בכל אופן משתדלת להקליט כל יום..

S c a r l e t t

New member
אפשר פירוט מדויק יותר..?

על מה סטפני הזתה הפעם?? ומה בדיוק קריסטין וזנדה עושים באל.איי? באיזה תירוץ הם באו הפעם? בזמן האחרון יש בסדרה הזאת יותר הזיות מקטעים אמיתיים, אולי נקום מחר בבוקר ונגלה שכל החודש האחרון היה הזיה שלנו ובעצם לא היה כ"כ משעמם ומתיש

rachelMcfadden

New member
../images/Emo185.gifיאפ, אפשר../images/Emo9.gif

סטפני הזתה שהיא באה לבית החוף *איפה שברוק ואריק* והיא רואה את ברוק עם הכותנת השחורה הזאת, והיא תוקפת אותה ואומרת לברוק שהיא תמיד הייתה כזאת זולה, ושהיא לקחה לה את כל המשפחה ובלה בלה בלה *הדברים הרגילים* ואז סטפני חונקת את ברוק. עכשיו במקביל לזה שסטפני חונקת את ברוק, כל המשפחה *רידג', קריסטן, ת'ורן דרלה ומאסימו* מדברים על זה שברוק שיגעה את סטפני, ושבגללה סטפני כבר לא אותו אדם שהיא הייתה ושברוק גרמה לה להיות מישהי שהיא לא. כל זמן ההזיה של סטפני, היא *סופני* בעצם הייתה בשיחה טיפולית אצל טיילור. ואחרי שסטפני התעוררה מההזיה, היא הבינה שהיא חייבת עזרה... והתירוץ של קריסטן שהיא באה היה משהו על תרומות שתעשיות מרונה, ספקטרה ופורסטר תורמים למלחמה והמודעות באיידס *או משו כזה* זהו פחות או יותר...

S c a r l e t t

New member
תודה רבה../images/Emo70.gif

אז אני מבינה שכולם חזרו לדבר עם סטפני
איזה יופי

Mikel20

New member
אין בעיה

על אחריותי, בעוד שבוע מהיום את תהיי מרותקת לכל פרק ולא תפספסי אף רגע! אכן יהיו פרקים שפשוט שווה לשמור.

למעלה