יש היום מפגש בצ'אט? יש היום מפגש בצ'אט?
B Big Mama 1 New member 5/1/05 #2 בטח, מתי את באה?../images/Emo25.gif נכתב ע"י ביציות קינדר: יש היום מפגש בצ'אט? לחץ כדי להרחיב... בטח, מתי את באה?
בטח, מתי את באה?../images/Emo25.gif נכתב ע"י ביציות קינדר: יש היום מפגש בצ'אט? לחץ כדי להרחיב... בטח, מתי את באה?
ב ביציות קינדר New member 5/1/05 #4 אני שם....ואת? נכתב ע"י Big Mama 1: בטח, מתי את באה? לחץ כדי להרחיב... אני שם....ואת?
B Big Mama 1 New member 5/1/05 #5 5 דקות אני שם ../images/Emo13.gif נכתב ע"י ביציות קינדר: אני שם....ואת? לחץ כדי להרחיב... 5 דקות אני שם
5 דקות אני שם ../images/Emo13.gif נכתב ע"י ביציות קינדר: אני שם....ואת? לחץ כדי להרחיב... 5 דקות אני שם
B Big Mama 1 New member 5/1/05 #6 ../images/Emo46.gifלא נכנס לי לצ'אט, יש תקלה! אוףףף נכתב ע"י Big Mama 1: 5 דקות אני שם לחץ כדי להרחיב... לא נכנס לי לצ'אט, יש תקלה! אוףףף
../images/Emo46.gifלא נכנס לי לצ'אט, יש תקלה! אוףףף נכתב ע"י Big Mama 1: 5 דקות אני שם לחץ כדי להרחיב... לא נכנס לי לצ'אט, יש תקלה! אוףףף
מ מונוגונית New member 5/1/05 #3 אני כבר שם נכתב ע"י ביציות קינדר: יש היום מפגש בצ'אט? לחץ כדי להרחיב... אני כבר שם
ס סאני המצליחה New member 6/1/05 #7 עד שסופסוף נכנסתי.... ../images/Emo10.gif נכתב ע"י ביציות קינדר: יש היום מפגש בצ'אט? לחץ כדי להרחיב... עד שסופסוף נכנסתי.... אין אף אחת???? צריך פשוט להתקין איזו תוכנה חדשה. תנסו להתקין אותה ותוך מס' שניות הצ'אט עולה.
עד שסופסוף נכנסתי.... ../images/Emo10.gif נכתב ע"י ביציות קינדר: יש היום מפגש בצ'אט? לחץ כדי להרחיב... עד שסופסוף נכנסתי.... אין אף אחת???? צריך פשוט להתקין איזו תוכנה חדשה. תנסו להתקין אותה ותוך מס' שניות הצ'אט עולה.
ה הילה של נופר New member 6/1/05 #8 אני שם../images/Emo13.gif נכתב ע"י סאני המצליחה: עד שסופסוף נכנסתי.... אין אף אחת???? צריך פשוט להתקין איזו תוכנה חדשה. תנסו להתקין אותה ותוך מס' שניות הצ'אט עולה. לחץ כדי להרחיב... אני שם
אני שם../images/Emo13.gif נכתב ע"י סאני המצליחה: עד שסופסוף נכנסתי.... אין אף אחת???? צריך פשוט להתקין איזו תוכנה חדשה. תנסו להתקין אותה ותוך מס' שניות הצ'אט עולה. לחץ כדי להרחיב... אני שם