יש! היום הרגשתי משהו!

Mr. Nice Guy

New member
יש! היום הרגשתי משהו!

שלום לכולם, אני חדש בעסק של חלומות צלולים, אף פעם לא היה לי חלום צלול, אולי רק מודעות בחלום (אבל לא יכלתי לעשות כלום). בכל מקרה, אני תמיד רוצה לעשות ווילד, אבל מפחד מהשלב ההיפנגוגי.. אז אני מפסיק לפני שקורה משהו לא רגיל (גם לפני השיתוק שינה) אתמול הלכתי לישון ב1:00, ובאמצע\סוף החלום (בשעה 5:30, פתאום התעוררתי, ולא ממש ידעתי מה קורה, עדיין המוח היה עסוק בחלום, והיה לי רצון עז ללכת ולעשות את הפעולה שרציתי בחלום, ועם זאת הרגשתי את הראש שלי זז בתנועות קטנות ומהירות וכאילו כל השרירים מהצוואר עד למעלה מתוחים עד הסוף, ואפילו שמעתי רעש
שהתאים מאוד לתנועה של הראש. זה נמשך משהו כמו 8 שניות, בהתחלה היה מאוד מפחיד (אף פעם לא היה לי משהו רציני הקשור במעבר בין חלום למציאות) אבל אחר כך אחר שזה הסתיים והתעוררתי ממש, הרגשתי כאילו זה המשיך! זה היה מגניב. בקיצור, הייתי מעוניין לדעת עם זה היה דמיון היפנגוגי, שיתוק שינה, ויברציות, או אולי פשוט תנועות קטנות של הגוף כי זה היה בשיא ה REM. סליחה שזה ארוך... מה שבטוח, שזה גרם לי ליותר ביטחון לנסות ווילד.

BladeRaider

New member
זה היה זה

אני חוויתי את זה לראשונה בכיתה בד בשיתוק שינה אתה באמת משותק לגמרי או שאתה יכול לזוז בתנועות קטנות ואחרי זה יש הרגשה מוזרה לפעמים כמו כן זה באמת היה דמיון היפנוגוגי כן, עברת את זה זה כבר לא כל כך מפחיד, הא?

Variety

New member
תגובה

ההרגשות השונות באמת מתאימות להיות הרגשות/מראות/קולות היפנוגוגים. זה מראה שאתה מתקדם. תמשיך כך. חלומות פז, Variety-

למעלה