יש החלטה

Donatelo

New member
שתי שאלות

א. אתה יכול לצרף את המכתב?
ב. לא ברור לי איך מנחם שבו, שעובד בגוף ששייך לנתבעים בעתירה, יכול לפרש את ההחלטות שניתנו בעתירה. נראה לי ניגוד עניינים ולא מסמכותו.

akora

New member
מנחם שבו לא מפרש שום דבר - הוא רק השליח

הוא מוציא בכתב (ובנוטאמים) את ההנחיות שהוא מקבל מרש"ת, הגוף שבו הוא עובד.

WarDog

New member
איך בדיוק "זכיות רישיונם" נפגעות?,

תגיע לש"ד/חיפה/תימן וטוס זה פתרון, ככה שה"זכיות רישיונם" לא נפגעות רק הנוחות במימוש נפגעת(כמו שמי שהוציא רישיון צלילה חייב להגיע למקום עם מים כדי לצלול, כמוני, בעל רישיון צלילה, גר בעומק המדבר שהמקום הכי קרוב לצלילה זה 1.5 שעות נסיעה בכביש בין עירוני).
&nbsp
אני לא בקי בהגדרות המדויקות, אבל האם יש מניעה מטייס פרטי לבצע את אותן "טיסות בדק" מבלי שהוא מוסמך כ"טייס ניסוי"?
ככה זה 2 ציפורים במכה(גם טייס שומא כשירות וגם מטוס שומר כשירות).
&nbsp
שלא תבין אותי לא נכון, אני בעד הכשרת הרצליה כמו שהוא ואפילו פיתוחו גם לטיסות לילה ו"מכשירים" מלאות(כולל SID וAPP מסודרים וכו').

davidbehar

New member
חברה,צו ביניים נגד המדינה זו הצלחה גדולה מאוד

כל שאר הפרשנויות לא מעניינות בשלב זה.

באופן שהעניינים מתנהלים בארץ, אני מאמין שהתוצאה הסופית תהיה

שגופי הממשל יגיעו למסקנה שקל, פשוט, חסכוני ומהיר יותר "להכשיר" את השדה בהרצליה (עם כתבי שיפוי) מאשר לעבור לעין שמר. ההוצאות הכרוכות בהכשרת השדה בעין שמר לתעופה קלה הם פי כמה מאשר ההשקעה הדרושה בהרצליה, גם אם לוקחים אפשרות שכתבי שיפוי ימומשו (ישולמו פיצויים לתובעים המצויים בקרבת השדה שיוכיחו נזקים).
אני גם לא בטוח שמשרד הבטחון יודע לאן להעביר את חיל האויר מעין שמר. זה כנראה יתקע את התהליך, שלבסוף יגרום להחלטת בית המשפט ששדה הרצליה ישאר על כנו, ושהוא "כשר לפסח".

talben

New member
בקרוב תפתר ה"תעלומה"

בזמן הקרוב עתיד מנחם שבו לשלוח נוטאמים הנוגעים לפעילות בהרצליה. אני מנית שהנוטאמים יבהירו מה מותר ומה אסור מבחינת הפעילות.

Moshe Porat

New member
תובנות מהחלטה חכמה

1 משהב"ט שהיה "שותף"סמוי ,הפך למשיב שאמור לתת הסברים ....
2 בית המשפט שם לפתחה של המועצה לתכנון ובניה את נושא הרצליה למרות התנגדותו של היועץ המשפטי לממשלה לכינוסה תוך מתן בקורת מרומזת על היועץ.(נושא כתבי השיפוי)
3 מאפשר המשך פעילות השדה עם הגבלות מסוימות ,כאשר גם הן נתנות לפרשנות .
4 קובע לוח זמנים לביצוע הפעולות תוך הבנת הצרכים של העותרים ובכך נותן מומנטום לתהליך שהיה "רדום" ושבסופו כך נראה לי ,או שתינתן החלופה המוצעת ,או שהרצליה תהפוך לשדה חוקי ויצא "מתוק מעז"....ואשר יגורנו ממנו לא בא.....

למעלה