יש החלטה בקשר לשייט !!!!

יש החלטה בקשר לשייט !!!!

אוקי חברים וחברות , יש החלטה בקשר לשייט !!! זוכרים את הדילמה הנוראית שהיתה לי לגבי אלסקה או איי הבהאמה??? אוקי , אז היום , בשעה טובה ומוצלחת , רכשנו את הכרטיסים, והתוצאה היא ...........איי הבהאמה. אנחנו יוצאות בדצמבר וחוזרות בשני לינואר 2007. תודה על שיתוף הפעולה , והעיצות , ואני אגמול בתמונות יפות. דרך אגב, מה קורה בפורוס של תרבויות לאחרונה????? משעמם משהו....... אף אחד לא כותב , אין עניין , אין מתח וחבל.... כי נראה לי שאתם אנשים מאוד מעניינים , ויש לכם המון מה לאמר. אז יש פורום או אין?????? מקווה שיש!!!

יופי!!!! ויש פורום!!!

אלא שמנהלת הפורום בחופשת מולדת בארץ (מטיילת לה בימים אלה באילת.... גררררר) ואנוכי עמוסה עד לעייפה בסידורים לקראת הגירתו של בעלי ההולנדי לארץ (12 באוקטובר הוא i-Day כלומר: israel Day). אני מסכימה איתך שיש פה המון אנשים מעניינים וחבל שלא כותבים יותר. אני אשתדל לפתוח נושאים לדיון אבל בלי שיתוף פעולה... זה לא יעזור הרבה, נכון?
אני שמחה שנפלה החלטה על הבהאמה ואני מצפה בקוצר רוח לתמונות וגם סיפורים! מתי בדצמבר אתן נוסעות?

גם יש שייט וגם יש פורום? איזה כיף!!

ראשית כל, מזל טוב אלינור על ההגירה של בעלך ההולנדי לישראל. שיהיה במזל טוב והרבה הצלחה , כי הגירה לאן שלא יהיה , זה תהליך לא פשוט, מורכב למעשה מאוד, וכרוך בחבלי לידה וחבלי קליטה ועוד כל מיני חבלים .....אז כל הכבוד לכם!!! תצליחו !!! שנית, שמחתי לשמוע שיש פורום רק שהמנהלות עסוקות בעיסוקים חיוביים ביותר. אז שיהיה בכיף להגר באילת, הייתי שם לפני שנתיים ופשוט נהניתי בצורה לא נורמלית. השייט שלנו יוצא לאיים הקאריביים ב-22 לדצמבר וחוזרים ב-2 בינואר . ועד אז , נשתמע ונתדיין, ושיהיה רק טוב לכולם.

אות חיים

היי חברים, רק רציתי להגיד לכם שאני חיה ונושמת, מטיילת בארץ ונהנית מאוד. לכן בינתיים הגישה שלי למחשב היא מאוד מוגבלת. קצת מוזר להיות תיירת במדינה שבה נולדתי וגדלתי, אבל אני חושבת שאני לאט לאט מתרגלת לפער המוזר הזה.... אני חוזרת להולנד בתחילת השבוע הבא ואז נשתמע. בינתיים שיהיה לכולם חג סוכות שמח!

ברוכה הבאה הגר

מאוד שקט פה בלעדייך, וגם אלינור בשביתה קלילה. תעשי חיים משוגעים, נצלי כל רגע, וחיזרי להולנד שבעה ומרוצה.להשתמע , שרה.

שביתה? אנוכי?! לאאאאאאאאא

אל תזכירי שביתה כי כבר מדברים בארצנו הקטנטונת על השבתת המשק (תגידו - ההסתדרות זה חלק מהתרבות הישראלית?) ועוד רוצים לפצוח המחול האימים הזה בדיוק ביום שבו יש לי תורק עם בעלי במשרד הפנים!!! גרררררר
אני פה עם חצי עין על הפורום אבל עין וחצי על הניירת למשרד הפנים, הניקיון של הבית, רשימות הקניות ובין לבין השיחות עם הבעל על מה הוא מביא עכשיו ומה משאיר מאחור.... אבל לא לדאוג!! מחר הגר חוזרת הבייתה (להולנד) ואני בטוחה שהיא תוכל להפיח עוד קצת חיים פה!

yaelisam

New member
רציתי לראות על מה המהומה!

נראה לי שנחמד פה- נראה שווה להישאר!!!
ניק נחמד אלינור... חחחה!!! אני מוכנה להוסיף לכאן את הפן של התרבות הסינית המודרנית (אם אפשר לקרוא לזה "תרבות"
)

התרבות הסינית היא מאוד

מעניינת וכן לדעתי המודרנית היא מאוד "תרבות"... למעשה אולי התרבות החדשה של העולם כי נראה לי שהם כבר מעצמה וזה נראה לי כמו איזה "יוון העתיקה" של המאה ה- 21. אז ספרי לנו כי זה מעניין (אותי לפחות) וברוכה הבאה!

yaelisam

New member
איזה יוון העתיקה ואיזה נעליים

התרבות שלהם כוללת בעיקר יריקות, לכלוך רעש וחוסר מנוחה... חחחה... יש ליד הבית שלנו אתר בניה (או יותר נכון הריסה) והם עובדים שם ברעש 7 ימים בשבוע- מ -7 בבוקר... דפוקים לגמרי הסינים האלה (ויש לציין ששבעת הימים האחרונים היו כאן חופש- ולמרות זאת הם עבדו).

למעלה