יש הזויים!

בקהם1

New member
יש הזויים!

אחות של חבר שלי ניפגשה עם אחד שאמר לה שהוא לא יסכים לאישתו משקפי שמששששש אני יושב באיזה מלון בירושלים כל שבוע בפגישות עבודה, ובערב תמיד יש זוגות. שבוע שעבר אחת סיפרה לבחור ששני קרובות משפחה שלה מתו השנה מאיזו מחלה, זאת היתנ ניראת פגישה ראשונה, נראה לי הוא ברח ממנה כל עןד נפשו בו. אגב, היא היתה יפה!

הראשון באמת הזוי

אבל לגבי השני. אם יש מחלה שנמצאת בכמה בנות משפחה - יש מחלות שזה גנטי, ואז זה גורם לחשש גדול. תלוי מה זה בדיוק. ואם היא יפה - אז כדאי...

שםאנילא

New member
בגלל יופי??? עכשיו אני מרחם עליך...../images/Emo31.gif

אתה שם לב מה מוליך אותך כל הזמן?

חבל שאתה שופט מהר...

אני כמובן לא אוותר על הדברים החשובים לי, ולכולם: איכות, תורה, צניעות, מידות וכו' אבל כאן מדובר בהפרש של סיכויים. כל מחלה יש סיכוי מסויים לחלות בה, נניח 30 אחוז. ומי שיש לה רקע משפחתי - במחלות מסויימות- אז האחוז גדול יותר, נניח 50 אחוז. אז אם הבחור היא כל מה שאני מחפש, וגם נראית טוב, ורק יש סיכוי של כמה אחוזים - אז זה דבר שכדאי להתפשר עבורו.

שםאנילא

New member
יפה לך בשנייה אחת לשנות את מה

שכתבת ולהסביר כמו שצריך למה שהתכוונת דבר שהיית צריך לעשות מלפני כן עכשיו מבינים למה התכונת... אל תדאג...בכל מקרה אמשיך לחשוב טוב עליך

2ת Wל ר2

New member
חחח באמת הזוי..

אולי המשקפי שמש רוצה לראות את עיניו של אשתו.. עם משקפי שמש היא יכולה לקרוץ והוא לא יראה..

נשמע שנדיר למצוא בחורות יפות

לא יודעת על מי לרחם... לגבי המחלה אני חושבת שזה טמטום. לא כל מחלה היא גנטית. מעבר לזה, למה לספר דבר כזה בפגישה ראשונה?‏ יסלחו לי האשכנזים, לא מגזענות חלילה. אבל אני מנחשת שזה המוצא של הזוג ההוא...

למעלה