יש הודעה בפי

יש הודעה בפי../images/Emo4.gif

אני שמה לב כבר הרבה זמן שאתם לא ממש מרגישים בנוח עקב זה שאני כאן, ואני מרגישה לא ממש כייף ונוח כמו שהיה בהתחלה אתם מגיבים בצורה מעט פוגענית נותנים יחס לא ממש נעים ויפה(למרות שאני עושה את כל המאמצים לתת לכל אחד ואחת את הייחס הכי טוב) ואני מרגישה שאני נטל, לא משנה מה תאמרו בכל אופן אני חושבת שאקח הפסקה של חודש לפחות לראות מה יהיה, יש פה כמה אנשים שאולי לא בטוח , שאולי לא נעים להם שאני כאן והיו רוצים לא לראות אותי כמה זמן, ואני מבינה את זה, למרות מאמצי לתת ולתרום לאווירת הפורום כנראה שאלה שלא עושים כמעט כלום(ואפילו עושים דברים לא מועילים) מקבלים יחס הוגן ונאהב , לא משנה זו רק דעתי ומחשבתי, אל תקחו זאת אישית,זהו בכללי, זה סוג של פרידה רק שפה לא יפריע לאפחד ממש מימנה, שיהיה לכם המשך דרך צלחה והלוואי שתצליחו לעלות את המודעות כי זה באמת חשוב,

niwo

New member
../images/Emo10.gif

אני קוראת כאן ברפרוף כי אני לומדת למבחנים, אז אני לא יודעת מה קרה, אבל אהממ... לא עיצבנת אותי. את גם תמיד עושה פינות שבועיות, אלא שלא תמיד אני יכולה לענות...כי שוב, אני די לחוצה כרגע. . . . סמיילי רנדומלי:

../images/Emo24.gif

אני חושבת שפשוט יש פער בין איך שאת רואה את הפורום לאיך שהחברים הקבועים רואים אותו. (את ההתנהלות בתוך הפורום..) ואני חושבת שאת מבינה אותה היום יותר מבעבר ומאמינה שבסוף תשתלבי ותלמדי את יחסי הכוחות והדמויות ומה נכון להגיב ומה לא ומה מצחיק ומה לא ומתי נכון להתנצל... אם את מרגישה צורך בהפסקה קצרה זה בסדר והרבה עושים את זה ואני מקווה שכשתחזרי אלינו תחזרי עם כוחות מחודשים והבנה יותר טובה איך להסתדר כאן.

למעלה