יש הגבלה בגיל ומספר?

ooortalll1

New member
יש הגבלה בגיל ומספר?

נגיד אם מישהי בת 50 והיא רוצה ילד והיא יכולה פונדקאית אז היא יכולה גם בגיל הזה לקבל ילד? וכמה ילדים אפשר מפונדקאית? כל פעם מאחרת? אם אני רוצה בן/בת/תאומים זה יכול להיות תלוי בבחירתי? יש לי המון שאלות..:) תודה..

אכן יש הגבלה בגיל .

"גיל האם המיועדת לא יעלה על 50 שנה" - אך היו מקרים בהם אושרו נשים גם מעל לגיל הזה . אך לפני הכל יש גם הגבלה ביכולת של הזוג לקבל פונדקאית. ראשית עליכם להיות זוג - נשוי או חי תחת הסכם חיים משותפים. על הזוג לספק חוות דעת רפואית של הרופא המטפל - מה הן הסיבות שהוא מפנה אתכם לפונדקאות ? הסיבה לפונדקאות צריכה להיות רשומה בכתב קריא על טופס 6 . את טופס 6 , מלא וחתום ע"י הגורם המפנה / המטפל עליכם לשלוח בצירוף צילומי ת"ז + ספח למשרד הבריאות. רק הוועדה מאשרת או לא - את בקשתכם. לקבל ילד? מה זה לקבל ילד? זו לא תוכנית כבקשתך ! את אינך קונה ילדים! ואינך קונה לך פונדקאית! הפונדקאית אמורה לשאת את ילדכם! - ולא לחלק ילדים. הבהרה - השתלת ביצית מופרית ברחמה של אשה אחרת, שמטרתה התפתחות הריון ברחמה של האשה הנושאת על-מנת למסור את' הילד שייוולד להורים מיועדים - זה ההסבר המדויק לפונדקאות בארץ. הרפואה של היום מאוד מתקדמת - וניתן אפילו לבחור את מין הילוד , אך אני לא חושבת שבתהליך כ"כ מורכב , ומתיש פיזית נפשית וכלכלית , מישהו יכול להתעסק במה הוא רוצה , בן או בת.... "מה שבא ברוך הבא" (לא ככה אומרים?) לפני שמתחילים תהליך פונדקאות , הזוג עובר שיחה עם הפסיכולוג - ובשיחה הוא פורש בפניהם את האפשרות של "הורות אחרת" אימוץ - אני חושבת שבאימוץ אפשר לבחור בן או בת... בהצלחה וסליחה אם קצת איבדתי כיוונים - פונדקאית לשעבר.

ooortalll1

New member
תודה רבה..:)

אני יודעת מה זה פונדקאית ומבינה את זה.. את לא מבינה כמה הערכה יש לי אל הפונדקאיות שבע"ה שאהיה גדולה בזכותן יהיה לי ילד. שאמרתי"לקבל ילד"התכוונתי מישהי שיהיה לה ילד.. אני יודעת שילד זה לא צעצוע שמחלקים ואחרים מקבלים. אני עדין לא הבנתי אם אפשר תאומים ואם אפשר כמה ילדים מאותה פונדקאית או שצריך פונדקאית אחרת.

MAMALY

New member
חד אורית דארלינג

אני בטוחה שפותחת השרשור שאלה אם היא יכולה "לקבל ילד" רק מתוך כאב ולא בכוונה לפגוע בפונדקאיות... זו רק סמנטיקה מתוך מצב הפוך לפונדקאיות, מנוגד לו לגמרי... אנא שימי
ויש לך אחד כזה ענק!!!!

אתתתתתתתתתתתתתת

מה קורה ???????? מתי חזרתן???????? איך היה???? עידכונים , עידכונים .

למעלה