יש דתיים ויש דתיים...

touti

New member
יש דתיים ויש דתיים...

חשוב לכם שהבן זוג יהיה באותו קו שאתם נמצאים בו? חרדי לחרדית מזרחי למזרחית וכו' או שבפרק ב הדגש הוא שונה? וכשיש ילדים, כל הזמן אני אומרת שאני צריכה להכניס לבית לא פחות מדוגמא תומכת לקו של הבית כדי לא לקלקל את חינוך הילדים. אך מאידך... מה דעתכם?

בעיקרון זה חשוב

אבל אני לא פוסלת כלום. נפגשתי פעם עם חרדי (זקן ופאות) ולא היתה בעיה עם זה בכלל וגם ניפגשתי עם חילוני. אני מסכימה שיותר קל עם מישהו שהוא כמוך אבל אין לפסול מישהו שהוא שונה ממך. מכל התנסות אפשר לקחת משהו וללמוד מזה להבא.

מעניין , מה למדת מהחילוני ...

תמיד טענתי שהמזרחי מגשר לחילוניות , ושוכח לחזור ... מה קרה לך , שבלולה ?

touti

New member
בחורציק...

יצאתי עם חילונים ומסכימה עם שבלולית שמכל אדם ומכל אחד אפשר ללמוד משהו! תתפלא, אולי, שמאדם חילוני אפשר ללמוד הרבה מאוד על חברות וטוב לב:) האם לדעתך גבר חילוני הוא פסול לחלוטין? אין בין אדם לחברו אצל חילוני? :)

אצלם הכל מתחיל ונגמר באגואיזם ...

זה לא אומר שאצלנו לא תמצאי את זה , אבל העוה`ז נורא מרובע עליהם . אז איך את ושכמותך מתיימרות למצוא משהו רוחני אצל חילוני ואפילו מסורתי . היתה אחת שמוכנה לנסות איתי ... עצרתי לרגע וחשבתי , וברגע של כעס היא תזרוק את הכל בפרצופי , כמו החתול שאולף להתנהג כאדם , וכראה עכבר , עזב הכל ורדף אחריו . אנחנו , בעיני הבשר שלנו לא מצליחים להבין זאת כעובדה , וזה חבל . אני באמת לא הייתי רחוק ממך , רק שתפסתי את עצמי . בהצלחה לכולנו !

תגיד דיפרנט

אתה דתי מבית נכון? דעות קיצוניות כשלך יכולות להעיד על דעות קדומות ושנאת חינם להזכירך, בית המקדש נחרב בגלל שנאת חינם צ'חרר קצת

נגיד שכן ... אבל ...

מחוסר התאמה ל ... שנאת חינם , הדרך ארוכה למאד . דיברתי על החלק הרוחני , שזה הדבק בין האיש לאשה , ולא מצוות שבין אדם לחבירו ! ומי כאן יכול להעדיף בין סוגי המצוות ?! גם לעינין זוגיות . זו נאיביות לשמה ואיני מבין איך אפשר להגיע להשקפה כזו , רק מפני מצוקה כל שהיא , ואפילו שלא רוצים ילד מהאיש הזה , זה לא משנה . יש לו גדר של עם הארץ , שהשוו אותו לאריה דורס - כמשל . וזה קצה המזלג. סיבו פל`ה מאדאם .

touti

New member
אז מה בחורציק...

אתה יוצא רק עם יראות שמים? טוב רק יראת שמים מן הסתם תלך למקווה עבורך....לא? סורי על הצניות..זה מתבקש...

העולם מאד ציני ... זה בסדר ...

אני מתכוון לאלה ``שבכיוון`` , שיש על מה לבנות ומינימום קונפליקטים . תסכימי איתי שקוטביות מולידה חוסר תקשורת שמתבטאת בחיי הנשואין , ואינה מתגלה עד אז .זה מאד מורכב לחבר מין בשאינו מינו . אם מחפשים הצלחות או כשלון ידוע מראש ! אני לא מתייחס לאלה ``שבדרך`` , וזה לא ציני אלא ההכרח לא יגונה . הלוואי ואצליח להתעלות , והבנתי את כוונתך ... זה לגיטימי . בהצלחה עם הילדים .

למעלה