יש דרך????

יש דרך????

יש דרך להכניס למכונית רגילה לא משהוא מיוחד בגודל נהג ועוד 3 אנשים ו3 גלשנים????????. יש לכם רעיון תצרפו תגובה הכי מהר שאתם יכולים

177לירון

New member
כןןן אני עשיתי את זה ...

אני הורדתי תכיסא של זה שיושב ליד הנהג עד הסוף שמתי תשלוש גלשנים ואז אחותי נהגה ואנחנו ישבנו קצת בצפיפות מאחורה אבל בחפיף זה לא נסיעה כזאת קצרה דבר זה נעשה בטויוטה קורולה 2001

PinkyRaSta

New member
איך 3 גלשנים?

אני מבינה 2.. אני גם עושה את זה תמיד. מה עם החרבות? אם זה 2 אז שמים 1 על השני והחרבות בצדדים מנוגדים ואין בעיה.. אבל 3.. איך זה מסתדר עם החרבות?

ILANA360

New member
מסתדר ועוד איך

הינו מכניסים 5 גלשנים בלי בעיה החרבות לא נודעות אחת בשניה הן באותו כיוון אבל לא אחת על השניה עם הבנתם...

b m x

New member
ברור,אבל לא מומלץ

תלוי ,כמה דלתות יש לרכב? בעיקרון אתה מוריד את המושב שליד הנהג שם עליו 3 גלשנים זה יוצא שהגלשנים תופסים גם קצת מהמושב האחורי ובמושב האחורי יכולים לשבת 2 אנשים בלחץ וצפיפות גם 4-3 אנשים.

urbanrider

New member
אני יודע עם 2 גלשנים ו4 כולל נהג

בקורלה 2005 אתה מכניס גלשן אחד דרך הדלת שליד הנהג ככה שהוא יהיה באלכסון עם השפיץ לכיוון הנסיעה והוא תופס את המושב הקדמי וככה גם את השני רק שהחרבות יהיו אחד מול השני ככה לא תידקר מהם ואולי אפשר גם שלישי לא נסיתי

maorubin

New member
גגון?!?!

שימו גגון ותקשרו גם מליון ואחת גלשנים למעלה!....

DaRזה אני

New member
זה הכי אידיאלי

מכונית רגילה להוריד את כיסא הנהג למצב שכיבה ועליו לשים 3 גלשנים 2 גולשים יושבים מאחורה וגולש אחד שיהיה הנהג

למעלה