יש דרך לשנות?.

buda11

New member
יש דרך לשנות?.

סתכל אני ניגשתי לטסט ב 31/05 זה היה ביום רביעי אם אני לא טועה עכשיו בד"כ יום אחרי מקבלים תוצאות ואז מקלים את הרשיון לבית. עכשיו בגלל שיום שישי זה היה חג לא קיבלתי את הרשיו והם אפילו לא הדפסיו אותו ביום חמישי. ביום ראשון הרשיון הודפס מה שאומר ש ב 5/09 יגמר לי המלווה סעממק דפקו אותי באיזה 4-5 ימים במלווה.. יש איזה דרך להגיש עירור על זה או משו ?? כי זה צריך להגמר איך שחזרים ללמדים..

buda11

New member
טוב

אבל לפחות לי יש רשיון.. מתי שלי יגמר המלווה אתה רק תתחיל שעירים חה חה חה

IDANWW

New member
חהחה

אדון ברברון... יש לך רישיון אולי זה נכוןןן...בסופו של דבר... אתה תגמור בעמוד ואני לא.....

IDANWW

New member
סליחה

אני מבקש סליחה מאדון ברברון על המילה הזו כי חבל שהוא ייכנס בעמוד כי הוא ייעלם לו ואח"כ הוא יהיה שכן של סבא שלי.. לא כיףף...

buda11

New member
ככה אתה מאחל לי?

חח אני נהג זהיר זה שאני יודע לנהוג זה לא אומר שאני יגמר על עמוד..

רן88

New member
נו באמת, שאלה יהיה הצרות שלך...

אין שום דרך לשנות או לערער (חבל על הזמן שלך ושלהם). המלווה נגמר שלושה חודשים אחרי שהרישיון מודפס, לא שלושה חודשים אחרי הטסט. זה שאצלך זה יצא טיפה יותר (ובאמת טיפה, לא מדובר פה על שבועות או חודשים) זו לא טרגדיה ואתה תתמודד.

buda11

New member
מה הקשר?

זה שמן שמיגע לי. כול אחד יגיד שאלה הם הצרות שלי אבל ברגע שיש לך רשיון אז זה באמת הולך להיות "הצרות שלי" וגם לך שהיה [אולי כבר יש] רשיון אז אתה תירצה שזה יגמר כמה שיותר ואם זה היה באיחרו של חודש ההיתי שורף להם את המשרדים -ההיתי שולח את ירון

רן88

New member
סבבה, אז תמשיך לכעוס.

אתה גם מוזמן לכתוב מכתב מנומק ולשלוח אותו למשרד הרישוי, אני חושב שהם ישקיעו בך אפילו פחות שורות ממני. לי כבר יש רישיון וגם אני חיכיתי בקוצר רוח לסיום המלווה ותאמין לי שהייתי שורד אם היו מוסיפים לי ארבעה או חמישה ימים. לי זה באמת לא משנה, אני פשוט אומר לך שאין לך מה לעשות ולכן חבל על העצבים.

adidas88

New member
../images/Emo45.gif

די לבכות גם אני יכולתי לנהוג רק 3 חודשים ו4 ימים אחרי שעברתי טסט. אין מה לעשות גם אני עברתי את הטסט יום חמישי. ותגיד תודה שקיבלת תשובה מהירה כי אני חיכיתי סופ"ש שלם לתשובה

Netanel17

New member
כמו שקודמי אמר כבר

אין מה לעשות. אני יודע שזה מעצבן שהרשיון הוא לא מיום עבירת הטסט, אלא מיום שהודפס הרשיון. בד"כ זה עיקוב של יום עבודה אחד. כמו שיצא גם לך עברת טסט יום ריביעי, חמישי היה חג ואז יום ראשון הוא יום העבודה הבא. אצלך הוא יצא 4-5 ימים, אז אין מה לעשות. תאלץ ל"סבול" עוד מס' ימים. תתנחם בזה שאלו שעברו טסט יום לפני שהמלחמה בצפון, היו צריכים לחכות הרבה זמן לקבלת התשובה אם הם עברו או לא, ועוד יותר זמן עד קבלת הרשיון.

Krishi

New member
אין על מה לערער

מה שחשוב זה מתי הדפיסו את הרישיון ולא מתי עברת את הטסט. לפעמים קורה (בחגים/שביתות/הטסט היה ביום שישי) שמדפיסים את הרישיון כמה ימים מאוחר יותר ואין מה לעשות, ככה זה. חוץ מזה אפשר לחשוב כולה כמה ימים.. עוד מעט נגמר...

למעלה