יש דרך הסבר מעולה. לקרוא. ולנסות על חברים בהצלחה
א אלעד2 New member 11/3/02 #2 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ניסיתי, פועל 10!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ניסיתי, פועל 10!
א אלעד2 New member 11/3/02 #3 אגב, לא תאמינו- מתוך 10 סמולנים עליהם ניסיתי את מבחן "אין פתרון צבאי" 9 הגיבו אחרי שני אגרופים בלבד, ואחד אחרי שלושה. ותאמינו לי, אני חלשלוש.
אגב, לא תאמינו- מתוך 10 סמולנים עליהם ניסיתי את מבחן "אין פתרון צבאי" 9 הגיבו אחרי שני אגרופים בלבד, ואחד אחרי שלושה. ותאמינו לי, אני חלשלוש.
א אלעד2 New member 12/3/02 #4 עידכון תוצאות "אין פתרון צבאי" מתוך עוד 15 סמולנים 14.5 הגיבו אחרי אגרוף אחד. לא יודע עוד כמה זמן אוכל להמשיך.
עידכון תוצאות "אין פתרון צבאי" מתוך עוד 15 סמולנים 14.5 הגיבו אחרי אגרוף אחד. לא יודע עוד כמה זמן אוכל להמשיך.
א אלעד2 New member 12/3/02 #9 נתקלתי באגוז קשה לא אוכל לומר איך קוראים לו רק אומר שיש תוכי על שמו והוא ילד שלנו מוצלח. אקיצר, אני נותן לו אגרופים כבר 3 שעות ובכל פעם גם עולה מדרגה אבל האיש לא מגיב. לא יודע מה לעשות, כבר כואבת לי היד נורא. יכול להיות שצריך ללכת איתו לפסיכולוג?
נתקלתי באגוז קשה לא אוכל לומר איך קוראים לו רק אומר שיש תוכי על שמו והוא ילד שלנו מוצלח. אקיצר, אני נותן לו אגרופים כבר 3 שעות ובכל פעם גם עולה מדרגה אבל האיש לא מגיב. לא יודע מה לעשות, כבר כואבת לי היד נורא. יכול להיות שצריך ללכת איתו לפסיכולוג?