יש דרך בIIS לראות

24sharon

New member
יש דרך בIIS לראות

מי נכנס אלי למחשב. אני מביאה לינקים לפרוייקט בתהליך הבניה אל הIIS שלי (כתובת IP שלי + כתובת מדויקת לפרוייקט) האם יש לי אפשרות לראות בIIS מה נכנס? לאן וכד', עוד מידע גולשים? תודה!

e y a l b

New member
אם תמצאי דרך להציג את זה יפה

תודיעי לי, אני מחפש עדיין

dino_din

New member
נצל"ש selectall ב reporting service

מצטער על הניצלוש אבל אני לא יכול לפתוח הודעה חדשה. יש לי בעיה ב reporting services. אני משתמש בפרמטר שמקבל ערכים משאילתה. הפרמטר מוגדר כ multi value. כשהדו"ח עולה - אני רוצה שכל האפשרויות של הפרמטר יהיו מסומנות. (בעיקרון, האפשרות הראשונה היא אוטומטית select all, אז לא משנה לי אם היא תהייה מסומנת או שפשוט כל האפשרויות יהיו מסומנות). הייתי בטוח שהפיתרון הוא לבחור שה default values ילקחו משאילתה ואז לשים את אותה השאילתה שמספקת את הערכים. משום מה זה לא עוזר אצלי. למישהו יש רעיון או פתרון לנושא? יכול להיות ש sp2 פותר את זה? מישהו ניסה? תודה מראש.

24sharon

New member
יש לזה פתרון

ראשית זה לא אפשרי בדרך 'הנורמלית' אז אפשר לעבוד מעט על השאילתא.
and (0 IN (@psyId) userID in(@psyId))​
ואז מכניסים defaultValue של 0. עובד טוב מאוד.

dino_din

New member
התחלה טובה

היי, חסר שם OR באמצע, נכון? הרעיון ממש חמוד ונראה טוב. עדיין עושה לי קצת בעיות בהרצה עצמה אז אני אבודק ואחזור עם תושבה (כנראה ביום ראשון רק). תודה בינתתים :)

dino_din

New member
טוב, כבר אמרתי של RS יש שגעונות

משלו. אחרי שעות של משחקים חזרתי לניסיון הראשון והפשוט ופתאום הכל תקין. הגדרתי לפרמטר רשימת ערכים משאילתה. ב default value בחרתי שיקבל ערכים משאילתה ונתתי לו את אותה השאילתה ממקודם. אל תשאלי למה אבל עכשיו זה עובד מצויין! נפתח אוטומטית עם כל האפשרויות בחורות ומציג לי יפה בכותרת את כל האפשרויות שאני בוחר :) תודה על הרעיונות והעזרה.

למעלה