יש דירוג למשרדי יח"צ?

ניבPR

New member
יש דירוג למשרדי יח"צ?

בתחום הפרסום יש דירוג למשרדי הפרסום הגדולים מה עם משרדי היחסי ציבור? אז ידוע שרן רהב במקום הראשון אך מי מזנדב אחריו ברשימה הגדולים והטובים?

ron ad

New member
על פי הידוע לי...

שלום, דירוג משרדי הפרסום הוא לפי מדד ברור - עלות כל הפרסומים של כל לקוחות המשרד. ביחסי ציבור המדד יותר בעייתי. לא תמיד היקף קטעי העיתונות של לקוחות המשרד משקף את גודלו. אגב, מדי פעם ב"יפעת" מפרסמים את שמות החברות שהופיעו הכי הרבה בעיתונות - זה מדד כלשהו, אך כאמור על-פי לקוח ולא משרד. יתכן ויש מי שמדרג את המשרדים על פי הלקוחות. רון

doryog

New member
רון--- מביקור פאסיבי בפורום הזה

יוצא רושם שכל פעם שמישהו שואל על משרד אחר אתה מתחמק. לפרגן זו לא מילה גסה. מה גם שאתה מתמודד על לקוחות קטנים יותר. תפסיק להתחמק- תענה על מה שמבקשים או אל תענה בכלל.

ron ad

New member
סליחה...

שלום doryog, אינני יודע איזה רושם קיבלת, אבל בנושאים בהם אינני שולט אני מעדיף לתת לאחרים את הבמה. בכל מקרה אינני חושב שזה ראוי סתם לזרוק שמות, מילא היינו קובעים מדד על-פיו נבצע השוואה (זה מה שניסיתי לעשות). אני אישית מכיר מספר מנכ"לים של משרדי יחסי ציבור מובילים בתחומם, ואין בידי את האפשרות להשוות ביניהם (חלקם ממש גדולים, וחלקם קטנים ובעלי היישגים מרשימים). כמו כן כתיבת שמות משרדים על-ידי תראה כהבעת עמדה/המלצה כזו או אחרת. אינני מעוניין בכך - משתדל להיות אוביקטיבי. "מה גם שאתה מתמודד על לקוחות קטנים יותר": לא ברור לי למה אתה מתכוון? ראית פה לקוחות גדולים? מה הכוונה מתמודד? "תענה על מה שמבקשים או אל תענה בכלל": מי אמר שאני חייב לענות? זה פורום פתוח ולא פורום של שאלות ותשובות של המנהל. כולם רשאים ומוזמנים לענות. המשך יום נהדר, רון

ron ad

New member
המשך השרשור נמחק!

שלום, המשך השרשור נמחק מאחר וכלל הודעות בהן השמצות או לפחות רמיזות להשמצות (וקיבלתי על כך מספר פניות מנגולשי הפורום). לצערי מחיקת הודעות אלו כרוכה במחיקת שאר ההודעות-בהן לא הייתה אף בעיה, אך הן היו תגובות להודעות אלו. עמכם הסליחה! חג שמח, רון

doryog

New member
לא ממש הבנתי למה נמחק המשך השרשור

אולי כי היו רשומים שם עוד שמות חוץ מהשם שלך???.........לא היו השמצות או רמיזות להשמצות. רון-- על מי אתה עובד פה??

ron ad

New member
למה אתה סתם...

שלום, איני מסכים עם דבריך. השרשור כלל מספר השמצות בכלל ושל רני רהב בפרט ועל כן נמחק. כמו כן נשלחו אלי מספר בקשות למחיקת השרשור, ומצאתי לנכון למחוקו. לגבי שאר טענותיך, לא ברור לי למה אתה מתכוון? "השם שלך", "על מי אתה עובד" וכו' סתם להשמיץ זה קל. שבוע טוב, רון

batusik1

New member
דירוג בדה מרקר

כל שנה כדה מרקר מוציא את ירחון 500 העשירים הוא עושה עוד דירוגים ושם הוא מנסה לספר על עשרת המשרדים הגדולים... לא מדע מדויק אבל בכל זאת מעניין

למעלה