יש דין ויש דיין..

קיצר,מדינה זבל.

הסרטון לא נפתח לי במחשב הזה
(כן כן, המחשב בלי הרמקולים).

Paranoid Eyes

New member
פפפ

מראים שם איך כל מי שהיה איכשהו קשור ובעד ההתנתקות, נפל. אריאל שרון, חיים רמון, קצב, צחי הנגבי... וכו... מראים שניות ספורות על פולסא דנורא שעשו לאריאל שרון..... כאילו זה הכל בשם היהדות.

דם דם

New member
מגניב

מי יודע אולי באמת רוח האלוהים מרחפת על הארץ ואוסרת עלינו לוותר עליה

y e t i

New member
ראיתי את כול ה 13 דקות

לא מצאתי שום קשר בין מציאות לאמונה . הצעד בגוש קטיף היה נדרש אבל לא בדרך הזאת, המקום הזה חוץ מדם עצב ורצח לא תרם כלום למדינת ישראל , אף אחד לא השלה את עצמו וחשב שיהיה שקט אחרי הפינוי. בנוגע לכול הפליטיקאים , תמיד ידעתי ש 95% מהם עוברים על החוק , כך שבסופו של דבר חרה תמיד יצוף על המים. הכול טוב ויפה בעניין אמונה דת דין ודיין וזה טוב לימי התנ"ך - לא עפ"י זה כיום יקום דבר בשיראל .

Paranoid Eyes

New member
שמע

לא אמרתי שכל השחיתות וכל ה"מזל הנאחס" שפקד את הפוליטיקאים.. זה בגלל ההתנתקות. סתם שמתי פה נקודת מבט אחרת של מי שחושב שהכל קורה להם כי זה מגיע להם בגלל ההתנתקות.

y e t i

New member
לי דווקא נראה

שהגיע להם מכיוון שכל אחד ואחד מהם פשוט מטומטם. ההתנתקות , כך או אחרת הייתה מגיעה .

דמגוגיה באגורה שחוקה

(הסרטון כמובן, לא את) אפשר כל דבר לזקוף לטובת כוחות על וכו', כמו שכתבתי פה לפני כמה שבועות.. אם זה היה תלוי בי, כמות גדולה של מתנגדי ההתנתקות (כאלו שתקפו את כוחות הביטחון) הייתה יושבת מאחורי סוגר ובריח. ההתנגדות להתנתקות היא הפרת חוק לשמה. אם כל התיאוריה הזאת באה להם בטוב, אז שיהיה להם בכיף.

Paranoid Eyes

New member
מצחיק שגם בשרשור ההוא

טענתי לפולסא דנורא. אם זה היה תלוי בי ,מתנגדי ההתנתקות שתקפו את כוחות הבטחון גם היו יושבים מאחורי סורג ובריח. כמה חבל שזה לא תלוי בנו הא?

אי אפשר ממש "לטעון" לפולסא דנורא

יש "פולסא דנורא" אם את מאמינה שיש. אני לא מאמין בזה. רוב האירועים שמתנגדי ההתנתקות זקפו לזכותם קרו בעיקר כי יש לנו הנהגה מושחטת, וזה קו שהיה לפני ההתנתקות. החוק במדינה הזאת הופך להמלצה מיום ליום, וזה כולל חלק מהמתנחלים (שבפועל פעלו נגד החוק בעצם ההתנגדות לפינוי) ובמנהיגי העם (שמטרידים, מנשקים, גונבים וכו') הכל קשור להכל וכלום לא קשור לכלום.

למעלה