יש דימום...

מצב
הנושא נעול.

ayoosh

New member
גם לי היו...

תודה לכל המרגיעים...
האמת היא שקצת נרגעתי (אבל לא לגמריי...) עשיתי עכשיו בדיקת דם נוספת, לפי ההוראות של משיח, ואני ממתינה לתוצאות. מבטיחה לעדכן! שוב תודה, יפעת
גם לי היו...
בשני ימי השישי האחרונים... החליטו לפתוח לי את סוף השבוע בדאגות... לפני שבוע דאגתי יותר, השבוע כבר הבנתי שזו הדרך שלהם לומר... שבת שלום...
וברצינות- אצלי היה מדובר על דימום קל מאוד מאוד מאוד שנגמר מהר, כמו שאמרו לי- צריך לנוח,ולפעמים נותנים עוד תמיכת פרוגסטרון(כנראה תוספת הגסטון שמשיח נתן לך). אם חלילה קורה משהו רע- אין מה לעשות, אבל כנראה שמדובר על תופעה לא כ"כ נדירה...(ככה, כדי שחלילה לא יהיה משעמם...
) למרות הדימומים- הבדיקות מראות התפתחות תקינה...
מחכה להירגע איתך עם התשובות של בדיקת הדם

sagivkr

New member
כל כך מרגיע לשמוע...

גם לי היו...
בשני ימי השישי האחרונים... החליטו לפתוח לי את סוף השבוע בדאגות... לפני שבוע דאגתי יותר, השבוע כבר הבנתי שזו הדרך שלהם לומר... שבת שלום...
וברצינות- אצלי היה מדובר על דימום קל מאוד מאוד מאוד שנגמר מהר, כמו שאמרו לי- צריך לנוח,ולפעמים נותנים עוד תמיכת פרוגסטרון(כנראה תוספת הגסטון שמשיח נתן לך). אם חלילה קורה משהו רע- אין מה לעשות, אבל כנראה שמדובר על תופעה לא כ"כ נדירה...(ככה, כדי שחלילה לא יהיה משעמם...
) למרות הדימומים- הבדיקות מראות התפתחות תקינה...
מחכה להירגע איתך עם התשובות של בדיקת הדם
כל כך מרגיע לשמוע...
תודה איוש!!! באמת הרגעת אותי... סתם מתוך סקרנות, ואת לא חייבת לענות אם לא בא לך... איזה בדיקות כבר הספקת לעשות? כבר עשית אולטרה סאונד לשק הריון?

ayoosh

New member
כן, והיום אפילו ראיתי

כל כך מרגיע לשמוע...
תודה איוש!!! באמת הרגעת אותי... סתם מתוך סקרנות, ואת לא חייבת לענות אם לא בא לך... איזה בדיקות כבר הספקת לעשות? כבר עשית אולטרה סאונד לשק הריון?
כן, והיום אפילו ראיתי
דופק. טוב, קשה לומר שראיתי, בעיקר הייתי עסוקה להבין מה רואים ("את לא רואה שיש תזוזה?"- לא 'צטערת, לא מנוסה בזה..., אבל מקווה לשכלל את היכולות לאט לאט
) רק קחי בחשבון שאני בשבוע קצת יותר מתקדם...אז אל תלחיצי את עצמך.

sagivkr

New member
וואו, אני ממש מתרגשת בשבילך!!!

כן, והיום אפילו ראיתי
דופק. טוב, קשה לומר שראיתי, בעיקר הייתי עסוקה להבין מה רואים ("את לא רואה שיש תזוזה?"- לא 'צטערת, לא מנוסה בזה..., אבל מקווה לשכלל את היכולות לאט לאט
) רק קחי בחשבון שאני בשבוע קצת יותר מתקדם...אז אל תלחיצי את עצמך.
וואו, אני ממש מתרגשת בשבילך!!!
איזה יופי. אני ממש שמחה שהכל תקין טפו טפו טפו!!! מאחלת לך שימשיך ככה! יפעת

אריאלה22

New member
שלחתי לכם מסר

יש דימום...
מה זה אומר?? משיח רק אמר לקחת היום פעמיים גסטון ולעשות שוב בדיקת בטא. מה הסיכוי שזה הריון כימי? אם רק אחד מהעוברים שהוחזרו נקלט אז זה נורמלי שיהיה דימום?? מלחיץ...
שלחתי לכם מסר

sagivkr

New member
עדכונים...

יש דימום...
מה זה אומר?? משיח רק אמר לקחת היום פעמיים גסטון ולעשות שוב בדיקת בטא. מה הסיכוי שזה הריון כימי? אם רק אחד מהעוברים שהוחזרו נקלט אז זה נורמלי שיהיה דימום?? מלחיץ...
עדכונים...
קיבלתי עכשיו את התוצאה של הבדיקה. בטא 1050. כנראה שבינתיים הכל בסדר, ושהדימום היה סתם אזעקת שווא. תודה לכל המרגיעים! מה הייתי עושה בלי הפורום הזה??? יפעת

יופי של ß ../images/Emo45.gif

עדכונים...
קיבלתי עכשיו את התוצאה של הבדיקה. בטא 1050. כנראה שבינתיים הכל בסדר, ושהדימום היה סתם אזעקת שווא. תודה לכל המרגיעים! מה הייתי עושה בלי הפורום הזה??? יפעת
יופי של ß

אני שמיח שהכל תקין. אם ß כזו, אוטוטו תראי דופק

ayoosh

New member
שימשיך תקין ובלי סיבות לדאגה../images/Emo57.gif

עדכונים...
שימשיך תקין ובלי סיבות לדאגה

אריאלה22

New member
אני מאושרת לקרוא את ההודעה הזו!!!!

עדכונים...
אני מאושרת לקרוא את ההודעה הזו!!!!
יופי של בטא. שימשיך כך!!!!!!!!!!!!!!

סביון1

New member
יפעת גם לי יש טיפ טיפה דימומים

עדכונים...
יפעת גם לי יש טיפ טיפה דימומים
וגם אני נלחצתי קצת (טוב נו, קצת הרבה..) למרות שאני יודעת שהרבה מאד הריונות התחילו עם דימומים. אני שמחה שהבטא הרגיעה אותך. בכל אופן מומלץ לנוח, וכמובן לקוות לטוב. בקשר לשאלה שלך על זה שהוחזרו שניים ונקלט רק אחד - אז כעקרון העובר שלא נקלט אמור להספג ברירית הרחם, אבל לפעמים העובר שלא נקלט "מדמם" את דרכו החוצה, כולו או חלקו וזה יכול להיות הסבר לדימומים. עוד הסבר אפשרי (שלמדתי עליו רק שלשום מחברות הפורום היקרות אליהן התקשרתי בלחץ היסטרי): אם את נוטלת טבליות וגינליות מסוג כלשהו כמו אנדומטרין או אוטרוגסטן, אז קחי בחשבון שיתכן שהדימום נובע משריטות בנרתיק/בצוואר הרחם שנגרמות בעת החדרת הטבליה. יום טוב, סביון

נהדר!!! ../images/Emo24.gif תמשיכי כך ../images/Emo127.gif

עדכונים...
נהדר!!!
תמשיכי כך

ענתי27

New member
שיהיה המשך היריון תקין

עדכונים...
שיהיה המשך היריון תקין
מחזיקה לך אצבעות... ענת

ואוו יופי של בטא

שיהיה המשך היריון תקין
מחזיקה לך אצבעות... ענת
ואוו יופי של בטא
נהדר לשמוע מאוד משמח תמשיכי כך ואל תעשי בעיות מחזיקה לך אצבעות וכמו שאמרנו בשבועות תחזיקי כבר את הבייבי רציתי לשים תמונות אבל לא יודעת מה קורה אי אפשר לםתוח חלון סימנים

יופי של בטא מחזקים ../images/Emo45.gif להמשך |חמסה

ואוו יופי של בטא
נהדר לשמוע מאוד משמח תמשיכי כך ואל תעשי בעיות מחזיקה לך אצבעות וכמו שאמרנו בשבועות תחזיקי כבר את הבייבי רציתי לשים תמונות אבל לא יודעת מה קורה אי אפשר לםתוח חלון סימנים
יופי של בטא מחזקים
להמשך |חמסה

צוקה1

New member
יפעת שמחה שהכל הסתדר

ברוך השם לכל הנשים תחזיקו לנו מעמד!
יפעת שמחה שהכל הסתדר
אתמול מאוחר בערב ראיתי את השירשור של הודעתך המודאגת ואח"כ גם את צפירת הרגעה -ניסיתי כמובן לשלוח הודעה גם אני אך לא הצלחתי אוףףף על התפוז "הדפוק" הזה ששוב עשה בעיות
העיקר שהכל נגמר בטוב . צוקה

יפעת שמחה בשבילך שהכל בסדר

יפעת שמחה שהכל הסתדר
אתמול מאוחר בערב ראיתי את השירשור של הודעתך המודאגת ואח"כ גם את צפירת הרגעה -ניסיתי כמובן לשלוח הודעה גם אני אך לא הצלחתי אוףףף על התפוז "הדפוק" הזה ששוב עשה בעיות
העיקר שהכל נגמר בטוב . צוקה
יפעת שמחה בשבילך שהכל בסדר
ושימשיך כך .

מצב
הנושא נעול.
למעלה