יש!!!!!......דופק!!!!!

יש!!!!!......דופק!!!!!

בס"ד בשעה טובה ומוצלחת ניגשתי לאולטרסאונד ויש תוצאות טובות - עובר קטן ודופק - מעכשו רישמית אני בהריון בחודש השני תודה לאל!!! מפזרת על כולכן אבקת הריון ובטוחה (ואני מדגישה בטוחה בעזרתו של ההוא ששומר על כולנו מלמעלה) שעוד נפגש כולנו בחדרי לידה ובגני ילדים ועוד כאלה... (ואם לא אז באתר של ההרזיה אחרי לידה והורים טריים).. אוהבת את כןלכן ותודה על כל התמיכה...

מיטלי23

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב שמחתי לשמוע על הבשורה הטובה. מאחלת לך הריון קל, משעמם,וארוך. תודה על אבקת ההריון. מקווה שכולנו נידבק.

u z a

New member
../images/Emo49.gif על ה- ../images/Emo23.gif

שיהיה לך המשך הריון מוצלח!

blue4u2

New member
אנצל ההודעה-גם אצלי יש דופק ../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

נסיכה קטנטנה - מאחלת לך
אני יודעת איזו שמחה זו והתרגשות ומאחלת לך הריון תקין וקל, מקווה שלא תיעלבי שהתפרצתי להודעתך אבל אישית לא ידעתי אם לכתוב על שק העוברים/הדופק השבוע וחששתי לפגוע פה ברגשות אחרות... אז גם אני מפזרת אבקה כמו תמיד, אהובותיי
ומקווה שכולן יצליחו לקראת השנה החדשה להתחדש בפרי בטן אהוב/ה

פּוֹנְג

New member
../images/Emo23.gif זה הכי קרוב לדופק שמצאתי ../images/Emo23.gif

מזל טוב גם לך. שימשיך וידפוק עד שידפוק לכם את השינה בלילה, ואחר כך ידפוק לכם על הדלת של חדר השינה ויגיד אמא אני רוצה מים. ואחר כך ידפוק לכם את השינה כי הוא יקח את האוטו שלך לבילוי ואת לא תצליחי להרדם עד שיחזור. ואחר כך... טוב מספיק
כמובן שזה מתיחסת גם ל'תדפוק' ולא רק 'ידפוק' מה זה חשוב בן או בת, העיקר שידפוק.

../images/Emo6.gif פונג, הציניות שלך הרסה אותי../images/Emo6.gif

נסיכה קטנטנה, מזל טוב ואני מקווה שאת לא מתרגשת ממה שפונג כתבה. האמת שפונג צודקת, אבל תאמיני לי שעדיין זה שווה את זה הרבה בריאות ואושר וכל הכבוד על הדופק

blue4u2

New member
פונג, זה היה מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo51.gif

סנונית 1

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo79.gifמזל טוב

כל כך נעים לשמוע את הצליל הזה. המון המון מזל טוב וישמשיך להיות הריון בריא וקל. ואגב מה זה הניק הזה את רק התחלת אז תתכונני ל..... חיתולים , בקבוקים מוצצים ועוד ועוד ועוד. מזל טוב מתוקה.

קובולט

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif איזו מנגינה../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

למעלה