יש דופק עוברי

מצב
הנושא נעול.
שרון ../images/Emo51.gif על האיחולים החמים

וואו וואו וואו איזה יופי

אני מאד אשמח אם תעדכני, לדעתי ההצלחות של כל אחת דווקא מעודדות שגם אצל השאר זה יקרה בקרוב. כן ירבו הריונות, לידות, וילדים שיגיעו בכל צורה אחרת לפורום המתוק הזה
שרון
על האיחולים החמים

שיר5520

New member
../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif

יש דופק עוברי
זהו זה. אפשר להתחיל להפנים שיש הריון. עד עתה - עד לדופק העוברי, לא הרשיתי לעצמי להפנים, לעכל, ולשמוח... אז עברתי מכשלה חשובה אליה לא הצלחתי להגיע במספר הריונות קודמים דרך IVF. המכשלה הבאה היא לסיים שבוע 10 שעד אז מסתיימים המון הריונות. אני מאד אופטימית, אלו ביציות צעירות ופוריות, אז הן חייבות להצליח. בעזרתי הקלה... טוב אז אפשר להרים
להתחיל לשמוח
להתחיל להאמין שאכן זה הולך לקרות לי לאחר כל כך הרבה נסיונות במשך כל כך הרבה שנים של טיפולים, אלפי אמפולות, זריקות מכל הכיוונים, ולשמוע שוב ושוב שזה לא הצליח, או שהצליח ואז נכשל בשבוע 8. יש עתיד ויש למה לצפות. ממש מקווה "להדביק" את כולכם. לפחות ברוח
נדמה לי שהצלחתי לעשות משהו כאן לכמה מכם. אז
לכולם בדרך אל האושר.

אני ממלאה את תפקידי ומפזרת
. מזל טוב!

? Hello, anybody home

יש דופק עוברי
זהו זה. אפשר להתחיל להפנים שיש הריון. עד עתה - עד לדופק העוברי, לא הרשיתי לעצמי להפנים, לעכל, ולשמוח... אז עברתי מכשלה חשובה אליה לא הצלחתי להגיע במספר הריונות קודמים דרך IVF. המכשלה הבאה היא לסיים שבוע 10 שעד אז מסתיימים המון הריונות. אני מאד אופטימית, אלו ביציות צעירות ופוריות, אז הן חייבות להצליח. בעזרתי הקלה... טוב אז אפשר להרים
להתחיל לשמוח
להתחיל להאמין שאכן זה הולך לקרות לי לאחר כל כך הרבה נסיונות במשך כל כך הרבה שנים של טיפולים, אלפי אמפולות, זריקות מכל הכיוונים, ולשמוע שוב ושוב שזה לא הצליח, או שהצליח ואז נכשל בשבוע 8. יש עתיד ויש למה לצפות. ממש מקווה "להדביק" את כולכם. לפחות ברוח
לכולם בדרך אל האושר.
? Hello, anybody home
איפה סביון ? איפה מלח ופלפלת ? לאיוש יש אליבי ( היא באילת ). מה אתם לא שמחים איתי ? כשסופסוף הגעתי
הלום

מפזרת ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif

? Hello, anybody home
איפה סביון ? איפה מלח ופלפלת ? לאיוש יש אליבי ( היא באילת ). מה אתם לא שמחים איתי ? כשסופסוף הגעתי
הלום
מפזרת

שמעה לקרוא הודעה שעושה טוב על ה
לשמוע שאפשר לעבור את השבוע ה - 8 הנוראי הזה שלצערי נתקלתי בו פעמיים. מי יתן ותדביקי גם אותי
לגבי לעשות דילול או לא ,לדעתי האישית , כל מקרה לגופו , ואף אחד/ת לא צריך לשפוט אם זה טוב או לא
מחזיקה לך
ושרק נשמע בשורות טובות

שחכתי להחליף את השם ../images/Emo9.gif

מפזרת

לשמוע שאפשר לעבור את השבוע ה - 8 הנוראי הזה שלצערי נתקלתי בו פעמיים. מי יתן ותדביקי גם אותי
לגבי לעשות דילול או לא ,לדעתי האישית , כל מקרה לגופו , ואף אחד/ת לא צריך לשפוט אם זה טוב או לא
מחזיקה לך
ושרק נשמע בשורות טובות
שחכתי להחליף את השם

פלפלת ../images/Emo51.gif על האיחולים

מפזרת

מחזיקה לך
ושרק נשמע בשורות טובות
פלפלת
על האיחולים
רק התחלתי היום שבוע 7. יש עוד שבועיים לסיים את שבוע 8 "הנוראי", שלצערי נתקלתי בו 3 פעמים. הלוואי ויכולתי להדביק את כולכם.

sagivkr

New member
אני ממש לא מבינה...

את שפויה?
הכל אצלך בכוח?
אני ממש לא מבינה...
מה הבעייה שלך, רינת? את לא מבינה שהכל נעשה רק מכוונה טובה וממש לא במטרה לגרום לקינאה??? כל כך קשה לך לשמוח בשבילה??? אני בטוחה שאם את היית במצבה, גם את היית רוצה לצעוק את זה ולספר על זה לכל העולם, ובמיוחד לחברי הפורום שעומדים האחד לצד השני, בוכים ביחד ברגעים קשים, ושמחים האחד עם השני ברגעי האושר. תנסי לקבל את הדברים ברוח טובה. בסה"כ כולנו כאן חברים. הלוואי שיהיה לך בהצלחה, ותעמדי גם את במצב של אור בקרוב. יפעת

../images/Emo51.gif יפעת ../images/Emo25.gif

אני ממש לא מבינה...
מה הבעייה שלך, רינת? את לא מבינה שהכל נעשה רק מכוונה טובה וממש לא במטרה לגרום לקינאה??? כל כך קשה לך לשמוח בשבילה??? אני בטוחה שאם את היית במצבה, גם את היית רוצה לצעוק את זה ולספר על זה לכל העולם, ובמיוחד לחברי הפורום שעומדים האחד לצד השני, בוכים ביחד ברגעים קשים, ושמחים האחד עם השני ברגעי האושר. תנסי לקבל את הדברים ברוח טובה. בסה"כ כולנו כאן חברים. הלוואי שיהיה לך בהצלחה, ותעמדי גם את במצב של אור בקרוב. יפעת
יפעת

נ א ו י

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo45.gif מכל ה../images/Emo23.gif

יש דופק עוברי
להתחיל לשמוח
לכולם בדרך אל האושר.
מכל ה

גולה1

New member
איזה יופי איזה כיף איזו התרגשות

יש דופק עוברי
להתחיל לשמוח
לכולם בדרך אל האושר.
איזה יופי איזה כיף איזו התרגשות
אני שמחה בשבילכם והלוואי עלינו בעזרת השם

הרמוניה

New member
שימשיך ככה-עד התינוק בזרועותיך..

יש דופק עוברי
להתחיל לשמוח
לכולם בדרך אל האושר.

רחל1000

New member
מזל טוב!!! וברכות להריון תקין.

מזל טוב!!! וברכות להריון תקין.
אני מבינה את הצורך שלך להתחלק עם משתתפי הפורום במה בעובר עליך וזה חשוב גם לך וגם להם. אך ישנו פתגם אצל חחכמינו: אין הברכה שורה אלא על דבר הסמוי מן העין... אני מציעה לך לפחות בחיי היום יום לנסות לא לשתף אנשים עד שיעברו בעזרת השם את חודשי ההריון ותזכי ללדת תינוקות בבריאות שלמה ובנקל. בבתי חב"ד אפשר לרכוש שיר המעלות לתלות בבית לשמירה על ההריון. ושוב: מזל טוב!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה