יש דוברי רוסית בקהל ?

• פותח הנושא ReiKo
  • פורסם בתאריך

ReiKo

New member
יש דוברי רוסית בקהל ?

תרגמו לי! На данный момент иностранный трафик у этого файла превышает Российский. Чтобы перейти к скачиванию файла посетите сайт одного из наших спонсоров. В верхней части страницы спонсора будет строка с таймером, по истечении 30 секунд, начнётся скачивание файла

ReiKo

New member
נראה לך

הייתי שולח לו מטען אם הוא היה מדבר אלי בשפת הגויים... זה מאיזה אתר, אני לא מצליח להוריד קובץ וזה מה שזה רושם לי.

ReiKo

New member
אל תדאג...

תיכף הוא יאמין מה כוחה של סלקציה..

MrAnderson

New member
כך

לעת עטה "טרפיק" בינלאומי אצל הקובץ הזה עולה על ("הטראפיק")הרוסי. בשביל להוריד את הקובץ תבקר באחד האתרים המסבסדים אותנו.בעמוד של המסבסד בחלק העליון של העמוד יהיה טיימר, כשיגמרו ה30 שניות תוכל להוריד את הקובץ. 30 ש"ח+קבלת מס בבקשה.

ReiKo

New member
:) על הכיפאק אתה.

אתה לא רוצה שחור ? לא חבל על החשבונית מס אח"כ ?

MrAnderson

New member
תכלס...מה אני דפוק. הדרך היחידה בארץ להרוויח

כסף זה להעלים מס או למכור סמים בכמויות מסחריות.

לא רק.

יש אנשים שלוקחים 2 בחורות והן עושות סאדו מאזו לעבדים (כמו רייקו) וזה עולה יותר מזונה רגילה. זונה רגילה לוקחת ל45 דקות משהו כמו 150-200 שקל, אבל הסאדו מאזו לוקחות 300-450, וזה כן חוקי (בתנאי שאין חדירה וכו`..) בניגוד לזנות. ככה שזה גם מאוד מאוד רווחי וגם חוקי.

ושלא תיתבלבלו-

יש המון פרנסה בתחום. יש לזה יותר ביקוש מזנות. מהסיבה הפשוטה שזונות יש בשפע - בניגוד לבדסמ.

ReiKo

New member
בואנה ג'אמייקה!!!!!

שמעת את האלבום הזה ?? VA_-_Twisted_DVD-Bonus_CD איזה אלבום!!!! כל האימפריה! TRANSWAVE, HALLUCINOGEN, YOUNGER BROTHER, KOX BOX, PROMATHEUS, AUDIO CHEMISTS , OTT, SHPONGLE

IrIsH BaBe

New member
מה זה הרוסית הגבוהה הזאת?

שעה לקח לי לקרוא

ReiKo

New member
גבוהה , לא גבוהה ....

בשבילי זה נראה אותו חרא....

למעלה