יש דבר שנקרא ALTERED BOOKS

t o b i

New member
יש דבר שנקרא ALTERED BOOKS

נתקלתי בעניין הזה ממש במקרה כשחיפשתי אתרים לעיצוב אלבומים ואני עדיין תוהה מה זה בדיוק זה נראה כמו עיצוב אלבומים רק בלי התמונות... זה עמודים שלמים שופעים בקומפוזיציות קיטצ'יות יפייפיות אם מישהי יודעת משהו לעומק יותר- אני אשמח ללמוד ובטח לא רק אני

t o b i

New member
ואם אני לא טועה אז זה נעשה על גבי

ספר, יכול להיות אבל שאני רואה לא נכון. אני ממשיכה בחיפוש

NaomiT

New member
בפורום השכן הנושא רץ כבר כמה ../images/Emo9.gif

שבועות טובים. יש גם פרוייקט משותף. מי שרצתה להשתתף - בערך 30 בנות - התחלקו לקבוצות ומעטרים את היומנים. כל אחת בחרה נושא ליומן/ספר מטופל שלה, ומעבירים מאחת לשניה. כל אחת מעטרת בנושא שנבחר בטכניקה שהיא יודעת. זה מדליק לאללה נעמי

אפרתים

New member
הסבר קטן...

An altered book is an existing book that has been changed or altered .... "glued, painted, collaged, rubber stamped, cut, torn, or added to. It is an expression of one's self, a piece of art, an experiment or a conversation piece. Someone recently referred to the Altered Book List as the "rescue-a-book society". מתוך yahoo. אלו ספרים ששונו - לוקחים ספר קיים - מדביקים, מחתימים, קורעים, מוסיפים, צובעים...

אפרתים

New member
ותוספת (אם מעניין מישהו)

Altering books allows rubber stampers to use all the supplies at their finger tips from ink and stamps, to scissors, pens, radiant pearls, embossing powders, charms, ribbon, clay, beads, found objects and natural substances. Many pages encorporate the story in the book, with some people using a direct to paper technique with the ink and leaving visible a few key words on a page to sum up their particular feelings. Some artists cover the entire page with paint and use their stamps and decorative papers to create a mood to go with the story. Others design whole scenarios that they continue throughout the pages of the book

t o b i

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif אני ממש מוקסמת

תודה תודה אם הייתי משקיעה את המאמץ לשאול קודם עוד הייתי מספיקה לקנות ספר בחנות יד שנייה ולעשות היום משהו את יודעת כמה חתיכות עיתון שמרתי כי כל כך אהבתי
עכשיו אני יודעת בדיוק מה אני אעשה איתם

regal

New member
לא יכולה להתאפק מלהוסיף בניה בנייר

באתר הבא יש הסבר לבניה בבלוקים עשויים עיסת נייר....

אילאיל2

New member
טובי , לא צריך לקנות ספר

כל ספר טלפונים קטן או גדול ,יכול לשמש למטרה זו. במסגרת השתלמות מקצועית שעשיתי בשנה שעברה למדתי את הנושא הזה והוא אכן מרתק ,בעיקר עם ילדים. ניתן להדביק מספר דפים ביחד באיזה עובי שרוצים , לחפור בתוך קבוצת הדפים ולשים שם משהו אישי.כך לאורך כל הספר.אפשר להשאיר את הכיתוב ואפשר שלא יהיו סימנים שלהם בכלל. ניתן להדביק כל חומר שרוצים, לצייר ולצבוע באקריליק להוסיף נצנצים להדביק מפיות ומה לא? בקיצור חפשי ספר קטן ועצבי אותו מחדש . כמובן פשר לפי נושא מסויים. אגב- מתאים גם לעיצוב אלבום תמונות אישי. בהצלחה

אילאיל2

New member
ולשם המחשה ספר מעוצב לא גמור

בנושא חברות אהבה וקשר.... אבל אפשר לקלוט את הרעיון. זה הדף הכריכה

אילאיל2

New member
דף שני צורת לב חפור

מצד ימין לבבות נייר גזור תפורים עם חוט ומודבקים, החוט תלוי בקשירות ומודבק לחבל.

אילאיל2

New member
דף שלישי לב מרשת חלונות

ובו עובר החבל דרך פתח בצורת לב, בשילוב נייר חום מקומט.

אילאיל2

New member
דף כריכה אחורי

רוצה לציין שוב שהספר לא גמור הוא מעין תרגיל שבוצע בשיעור ולא מוצר סופי יש לעבוד עליו עוד הרבה. כמו כן צבעתי בטיפקס ובטושים בחלק מהדפים.

tinto2

New member
t o b i, אנו קיבלנו תרגיל כזה בשלבי

t o b i, אנו קיבלנו תרגיל כזה בשלבים. 1. הראשון שהכנו היה חייב להיות חוברת של תמונות - ולהפוך כל דף לעולם חדש עם הקשרים חדשים. 2. השני היה חייב שתהיה קונספציה רעיונית לאורך כל הספר - אני אז לקחתי אטלס ישן ועבדתי עליו. 3. האחרון היה חייב להיראות "לא כספר"- אני הדבקתי את כל הדפים והפכתי את הספא לקופסא. נ.ב. רצוי לקחת ספר שמגרה את הדימיון שלך. שיהיה בכייף

tinto2

New member
ALTERED BOOKS../images/Emo43.gifקישורים

רצ"ב אוסף קישורים של "ספרים מטופלים"

למעלה