יש דבר כזה

Swicca

New member
טלפתיה

כמו טלקינזיס וכל דבר אחר, אפשר למצוא תרגילים בגוגל ולעבוד קשה ולסנן את אילו שעובדים ואילו שלא. אם יש לך נסיון בתיעול אנרגיה אז אתה פשוט מתחבר לאדם שאתה רוצה "לקרוא". תוצאות לא בהכרח טובות רוב הזמן כפי שהיית רוצה, או מדוייקות. צריך להבדיל בין מה שאתה רוצה לשמוע ומה שבאמת שם.

RednBlack

New member
<><>< שאלה ><><>../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שמעתי שטלפתיה נוצרת או יכולה להיווצר עקב סוג הקשר- כלומר בין חברים טובים, או בין בני זוג -תלוי כמה הקשר עמוק מבחינת תקשורת (מילולית). הסיבה למה אני אומרת את היא כי אני רוצה לדעת האם חייב להיות קשר בין אלו שמטלפתים -ואז זה לא כמו בקריאת מחשבות שאז אתה פשוט קורא מחשבות של אחרים. -יש לי ידיד שאני מאוד קרובה אליו נפשית וקרה לנו כבר הרבה פעמים שקראנו את המחשבות שלנו הוא את שלי ואני את שלו, אבל זה קורה רק בזמן שאנחנו בשיחה -זה נחשב גם לטלפתיה? האים זה גורם? העליתי כאן שלוש נקודות: 1. האם טלפתיה מחייבת שהמטלפתים יכירו אחד השני? 2. האם טלפתיה שנוצרת בזמן שיחה נחשב או שזה צפוי? 3. האם טלפתיה נוצרת בעקבות קשר חזק?
תודה סוויקה, ולכל העונים

neophile

New member
synchronity

העליתי כאן שלוש נקודות: 1. האם טלפתיה מחייבת שהמטלפתים יכירו אחד השני? 2. האם טלפתיה שנוצרת בזמן שיחה נחשב או שזה צפוי? 3. האם טלפתיה נוצרת בעקבות קשר חזק? 1.נדמה לי שהתשובה היא כן אחרת מה ההבדל בין קליטה של מחשבות מנהר המחשבות הגדול לבין קליטה מאדם ספציפי? 2.לדעתי את מדברת על סינכרון,כלומר את לא קוראת את המחשבות שלו אלה שניכם חושבים על אותה מחשבה ,שמקורה היא לא באף אחד מכם אלה בנהר המחשבות הגדול. 3. ככל שאנשים מכירים יותר ככה הם מסונכרנים וזה לא רק ברמה המחשבתית אלה גם בריגשית ,יש סיכוי סביר יותר ששני אנשים שמסונכרנים ריגשית יהיו גם מסונכרנים מחשבתית יותר מאשר שני אנשים שמסונכרנים ברמה מחשבתית בלבד.

Swicca

New member
תשובות

1. לא, אבל רצוי שזה יהיה אדם שיהיה קרוב אלייך פיזית בשביל ליצור את הקשר וכמובן אם יש קשר עמוק יותר בין השניים יש מצב שהוא יעבוד טוב יותר. גם כן צריך שהאדם ידע שעושים את מה שעושים ויהיה פתוח לעניין בשביל שיהיה קל יותר לפתוח את הקשר בין השניים. 2. בהחלט נחשב, זה לא בדיוק טלפתיה אלא יותר "הרגשה" של האדם השני, לראות אם האדם רציני בדבריו או כוונותיו. 3. לפעמים אפילו בלי לדעת אנחנו יוצרים קשר שהוא מעבר לפיזי עם אנשים שקרובים אלינו רגשית, זה קורה.

בכלליות

ככל שאתה מכיר יותר בן אדם אתה לומד לדעת איך הוא מתנהג ומה הוא יגיד ואפילו מה הוא חושב. אני לא חושבת שזה טלפטיה.

Swicca

New member
אם כל הכבוד

הכוונה בשימוש בזה בכלל אני די בטוח שלא הייתה לברר מה החבר הכי טוב שלך שאת מכירה כל חייך אוהב לאכול בארוחות הבוקר שלו. :-\

RednBlack

New member
סליחה

לא הבנתי אותך? העניין שלי "בשימוש" בטלפתיה היא באופן כללי. הזכרתי את הידיד שלי רק בתור דוגמא.

Swicca

New member
כן

אבל העובדה שאת מכירה אותו זה כבר פוסל אותו, כי את יודעת כבר את כל התשובות. זה פשוט לא יוכיח לך כלום. צריך אדם שהוא פתוח לדברים כאלו ולעשות איתו ניסוי, ולא בקשר לארוחת הבוקר המועדפת עליו או הצבע האהוב עליו אלא לנסות לברר משהו רציני יותר בקשר לזה. :-\ הדוגמא פשוט נראתה לי מעט פשוטה. ^^

RednBlack

New member
הדוגמא

היתה בקשר לנקודות שהעלתי. אתה שוכח שהשאלה שלי היתה לגבי קריאת מחשבות בכללי.
נ.ב, אתה מתחיל לסתור את עצמך.. לא משנה, את התשובות שלי כבר קיבלתי!
תודה!

למעלה